Kdy a kde sledovat KSW Kincl vs. Soldić? Livestream online

Patrik Kincl bude dnes 4. září bojovat o titul v KSW proti Robertu Soldićovi. Podívejte se na návod na sledování přímého přenosu a livestreamu.

Patrik Kincl bude bojovat o titul s Robertem Soldićem Foto: MMAsters League

Kdy a kde sledovat KSW Kincl vs. Soldić? Livestream online zdarma na internetu

Aktualizováno: Roberto Soldić zvítězil ve třetím kole na TKO. Výsledky a shrnutí naleznete zde.

Už tuto sobotu 4. září se utká Patrik Kincl s Robertem Soldićem o titul ve welterové váze organizace KSW. Český fighter nastoupí v roli značného outsidera, ale bez šance rozhodně není. Bojovat se bude v KSW studiu ve Varšavě. Na místě tak bude moci být pouze velmi omezený počet diváků. Historickou bitvu pro české MMA bude samozřejmě možné sledovat v livestreamu. Start turnaje je naplánován na 20:00. Klikněte zde a sledujte zdarma průběh zápasu Kinc vs. Soldić.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jedinou možností jak sledovat hlavní zápas na KSW Patrik Kincl vs. Roberto Soldić budou livestreamy na internetu. Oficiální PPW na celý turnaj KSW vyjde na rovných 10 eur, což je v přepočtu přibližně 250 Kč. Alternativou jsou pak samozřejmě nejrůznější online streamy zdarma, které naleznete na internetu. Kvalita těchto streamů je ovšem často velmi špatná.

Přímý přenos celého turnaje a samozřejmě i bitvu Soldić - Kincl bude rovněž vysílat platforma Voyo. Měsíční přístup vás vyjde na 159 korun. Další možnosti jsou rovněž i psané live reporty, kterých bude rovněž na internetu velké množství.

KSW Patrik Kincl vs. Roberto Soldić video zdarma na youtube stream

Zde se můžete podívat na video z oficiálního vážení před turnajem KSW: Soldić vs. Kincl:

1️⃣ Bude možné sledovat zápas na KSW Patrik Kincl - Roberto Soldić živě?

Celý turnaj KSW i s hlavní bitvou o titul ve velterové váze mezi Soldićem a Kinclem bude vysílán v livestreamu. Pro více informací se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohi sledovat livestream KSW: Kincl vs. Soldić i na mobilu?

Ano live stream zápasu Patrika Kincla s Robertem Soldićem si můžete pustit a dívat se na něj i na chytrém telefonu a tabletu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Patrik Kincl bude bojovat o titul v KSW

KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldic informace a datum

Patrik Kincl ✔️ má před sebou životní šanci. Už 4. září se Kincl utká o titul v KSW s obhájcem Robertem Soldičem. Podívejte se na...

Roberto Soldič - Zdroj Damir Sencar, Shutterstock.com

Roberto Soldić - životopis a zápasy MMA bojovníka

V tomto článku jsme rozebrali kariéru obávaného Robocopa 🤖 Roberta Soldiče, jenž má na kontě několik titulů a momentálně vládne velterové...