Kdy a kde sledovat KSW Liberec? ▶️ Livestream zdarma online

Liberecký turnaj KSW je prvním eventem polské organizace v ČR. Před domácími diváky nastoupí například známý fighter David Hošek. Podívejte se na kompletní návod ke sledování.

sipka KDE A JAK SLEDOVAT DNEŠNÍ KSW 91 ŽIVĚ

David Hošek bude bojovat na KSW v Liberci Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kdy a kde sledovat KSW v Liberci? Livestream zdarma na Fortuna TV

Už dnes se poprvé v České republice představí polská organizace KSW. Turnaj KSW 79: De Fries vs. Duffee se koná v Liberci. Na galavečeru uvidíme hned několik československých bojovníků. Začátek je naplánován na 19:00. Klikněte zde a sledujte zdarma všechny zápasy KSW zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně všechny zápasy KSW 79 můžete sledovat zcela zdarma prostřednictvím livestreamů na Fortuna TV. Sázková kancelář Fortuna je totiž partnerem polské MMA organizace a pravidelně vysílá všechny fighty.

Ke spuštění online přenosu stačí na webu Fortuny kliknout na záložku "Live" a následně si vybrat konkrétní duel. Pro nově zaregistrované sázkaře ja navíc připraven bonus 300 Kč za registraci.

Další možností je sledování přímého přenosu prostřednictvím Voyo. Na Voyo mohou diváci sledovat přímé přenosy KSW pravidelně s českým komentářem. Druhou alternativou je pak nákup placeného přenosu přes PPV KSW za 9,99 eur.

KSW 79 Youtube video zdarma

Zde se můžete podívat na video z vážení KSW 79 v Liberci:

1️⃣ Kde mohu sledovat KSW 79 živě?

Livestream libereckého KSW 79 můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Hošek má před sebou na KSW obrovskou výzvu

KSW 79 Liberec: Hošek vs. Gustafsson analýza, kurzy a tip

Český bojovník David Hošek vyhlíží svůj debut v KSW. Švédský bombarďák Andreas Gustafsson pro něj představuje největší výzvu dosavadní...