Kdy a kde sledovat KSW zdarma živě dnes? ▶️ Kazieczko vs. Brichta livestream

Už dnes v 19:00 jde na ostře sledovaném turnaji KSW 83: Colosseum 2 do boje český zápasník Leo Brichta. Jak sledovat jeho zápas živě online vám poradíme v tomto článku.

sipka AKTUALIZACE: Leo Brichta zvítězil na body. Více zde.

Leo Brichta jde do boje Foto: KSW

Živě KSW dnes: Colosseum 2 Kazieczko vs. Brichta online live stream

Leo Brichta jde do svého prvního zápasu v KSW. Na turnaji pod otevřeným nebem bude jeho výkonu přihlížet 50 tisíc fanoušků. Jedinečnou atmosféru můžete zažít i vy. Sledujte KSW 83 živě a zdarma na Fortuna TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kde bude livestream KSW Brichta dnes zdarma?

České MMA má své zastoupení na mimořádně sledovaném turnaji KSW 83 ve Varšavě. Utkání Maciej Kazieczko vs. Leo Brichta je zárukou kvalitní podívané a přijde na řadu jako druhé v pořadí, tedy mezi 18:30 – 19:00. Všechny zápasy najdete na Fortuna TV zdarma.

Online registrace vám zabere jen pár minut a zvládnete ji kompletně z pohodlí domova, nebo odkudkoliv s připojením k internetu. Kromě přístupu ke sportovním livestreamům získáte vstupní bonus 1300 Kč na první sázky.

Bude KSW 83 v televizi, PPV, Voyo, Nova Sport?

Nejlepší volbou, jak sledovat KSW 83 živě, je přímý přenos na Fortuna TV, kde jsou k dispozici všechny zápasy ve velmi dobré kvalitě. Všechna utkání najdete v sekci live. Placená platforma Voyo nabídne rovněž přímý přenos z tohoto eventu, měsíční balíček vás vyjde na 159 Kč.

Na kswtv.com je k dispozici oficiální PPV stream, jehož cena je 9,99 EUR. Pokud ale nechcete za sledování MMA zápasů platit, je nejlepší registrovat se během chvíle zdarma u Fortuny. Výhodou je v tomto případě také to, že máte vedle streamu k dispozici všechny live kurzy, takže můžete včas reagovat na dění v kleci. Dodejme, že pro stávající sázkaře platí podmínka pro sledování streamů vsazený tiket v posledních 7 dnech za alespoň 30 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...