Kdy a kde sledovat Lucerna Box ▶️ Boxing Lucerna 2022 Livestream

Galavečer profesionálního boxu a K1 - Boxing Lucerna 2022 proběhne už dnes ve čtvrtek od 19:00. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu.

Vasil Ducár bude boxovat v Lucerně Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat Lucerna Box v livestreamu zdarma? Cena PPV

Ve čtvrtek 29. prosince se koná tradiční boxerský svátek v Lucerně s názvem Boxing Lucerna - Galavečer profi boxu a K1. Jak už z názvu vyplývá v pražské Lucerně se dnes utkají ty největší boxerské hvězdy. V hlavním zápase se utká Vasil Ducár s Vladimírem Řezníčkem. Klikněte zde a sledujte livestreamy boxu a dalších bojových sportů zdarma.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Livestream všech zápasů z Galavečeru profesionálního boxu a K1 - Boxing Lucerna 2022 i včetně titulových zápasů můžete sledovat pouze na platformě BoxingLucerna.cz, kde poběží placený živý přenos. Cena PPV je 200 Kč. Doporučujeme vám rovněž sledovat nabídku livestreamů u sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV se totiž zdarma můžete podívat i na streamy z UFC, KSW a dalších organizací.

Přímý přenos Boxu z Lucerny 2022 v českých sportovních televizí bohužel k dispozici nebude.

Boxing Lucerna 2022 zdarma online video na Youtube

Na Lucerna Box 2022 zdarma živě se tak s největší pravděpodobností nepodíváte, ale můžete si pustit alespoň oficiální trailer, který je dostupný na Youtube a možná vás zhlédnutí tohoto videa motivuje k zakoupení oficiálního přenosu na webu Boxing Lucerna. Vidět totiž hvězdy jako je Vasil Ducár, Vladimír Řezníček, Pavel Šour, Michal Reissinger, Vladimír Lengál a další živě v online streamu z Boxing Lucerna 2022 - Galavečer profi boxu a K1 si totiž fanoušek bojových sportů nemůže nechat ujít.

1️⃣ Kde můžu sledovat livestream z Boxu v Lucerně 2022?

Přímý přenos z Boxing Lucerna 2022 - Galavečer profi boxu a K1 bude možné sledovat pouze prostřednictvím livestreamu na internetu. Kompletní návod naleznete v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karta pro Lucernu je na rok 2023 hodně našlapaná

Galavečer profesionálního boxu a K1 Lucerna: aktuální informace, karta, výsledky, livestream

Box a K1 v Lucerně, 🥊 to je v České republice obrovský pojem. Aktuální informace ✔️ k nadcházející, velmi sledované sportovní akci,...

Filip Macek dostal na poslední chvíli nového soupeře

Oktagon 38: Macek vs. Lopez aktuální info, karta a livestream

Závěrečný turnaj letošního roku Oktagon 38 doznal mnoha změn☝. Kompletní informace, sázkovou inspiraci i návod na ⏩ online livestream,...