Kdy a kde sledovat Lukáše Krpálka živě na olympiádě v Tokiu

Den "D" pro Lukáše Krpálka je tady! Páteční program olympijského juda patří kategorii nad 100 kilogramů. Přečti si, kdy bude startovat český judista.

Judo, Lukáš Krpálek - Zdroj ČTK, Deml Ondřej Foto: ČTK/Deml Ondřej

Judo online: Lukáš Krpálek dnes 30. 7. bojuje o cenný kov na LOH v Tokiu

Jeden z vrcholů Letní olympiády v Tokiu z pohledu českého konečně nadešel. Český reprezentant Lukáš Krpálek se dnes na tatami porve o další úspěch pro českou výpravu. Program dopoledního bloku hmotnostní kategorie mužů nad 100 kg startuje v pátek od 10:35. Lukáš Krpálek úspěšně zdolal nástrahy 1. kola i čtvrtfinále a semifinále a znovu se porve o metu nejvyšší. Finále je na programu od 11:30! Bude z toho zlato, jako při na LOH v Riu? Vyzvedni si bonus za jednoduchou registraci, za který si můžeš vsadit na Lukáše Krpálka!

Judo - sleduj průběh zápasu zde

Český reprezentant Lukáš Krpálek měl pro první kolo volný los. Po 4. hodině ranní si v prvním kole poradil s Džavádem Mahdžúbem z týmu uprchlíků. Poté úspěl i ve čtvrtfinále s Uzbekem Bekmurodem Oltibojevovem a postoupil do semifinále. V dopoledním semifinálovém bloku, který startuje od 10:00, ale Krpálek má svůj zápas až jako osmý v pořadí, vyzve špičkového japonce Hisajošiho Harasawu.

AKTUALIZOVÁNO: Krpálek po semifinálové výhře nad Japoncem Harasawou zabojuje o zlatou medaili s Guramem Tušišvilim z Gruzie. Finálový zápas je naplánován na 11:30.

Jihlavský rodák zápasí v nejtěžší kategorii nad 100 kilogramů a prostřednictvím svého instagramového účtu slíbil, že nechá na žínence naprosto vše, co bude v jeho silách.

Pokud Krpálek zvládne semifinále a postoupí do finále, s jistotou nebude zápasit s fenomenálním Teddy Rinnerem z Francie. Ten totiž nečekaně padl s Rusem Bašajevem a z Tokia si odveze při nejlepším bronz.

sipka Kompletní informace z olympijského turnaje v judo najdeš ZDE

Jak a kde sledovat živě Krpálka na olympiádě v Tokyu? Online livestream, Lukáš Krpálek na ČT Sport

Pojďme si říci, kde si pustíš Lukáše Krpálka přímo v akci živě. Na ČT Sport startuje přímý přenos dopoledního bloku v pátek 30. 7. od 10:35. Možností je i sledování online díky internetovému vysílání této sportovní stanice. Další možnou alternativou jsou volně dostupné streamy na internetu. Jiný sportovní kanál, Eurosport, dává v témže termínu přednost olympijskému boxu.

sipka Tip pro tebe: Vsaď si, zda získá Lukáš Krpálek některou z medailí - více čti tady

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Judo, Lukáš Krpálek na European Games 2019 - Zdroj ČTK, Říhová Michaela

Judo na Letních olympijských hrách 2021 - program a Češi

Česká republika má v judu na LOH v Tokiu dvojí zastoupení❤️. Program a všechny důležité informace k olympijskému turnaji v Tokiu najdeš v...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Český reprezentant v řecko-římském zápase Artur Omarov

Zápas na Letních olympijských hrách 2021: program, výsledky

Zápas v řecko římském stylu ☝ bude na olympiádě v Tokiu zajímat i českého fanouška. Účast na turnaji pod pěti kruhy ✔️ si vybojoval Artur...