Kdy a kde sledovat Oktagon 30? Livestream zdarma online

Oktagon 30 s hlavním zápasem Bledá vs. Lima se koná už ve čtvrtek od 17:15. Podívejte se na návod ke sledování livestreamu.

Bledá bude bojovat o titul na Oktagonu 30 Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 30? Livestream zdarma online [Bledá vs. Lima]

Poslední turnaj roku 2021 Oktagon 30 proběhne už dnes ve čtvrtek 30. prosince od 17:15. Hlavním zápasem je bitva o titul Bledá vs. Lima, kde ovšem šampionský pás může získat pouze česká bojovnice. Lima totiž nesplnila váhový limit. Kromě klasických zápasů MMA uvidíme i několik bitev podle pravidel Undergroundu. Klikněte zde a sledujte livestream Oktagonu 30 zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream všech zápasů na turnaji Oktagon 30 bude možné vidět živě na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV se totiž postupně odvysílá všech 12 fightů. K dispozici samozřejmě budou jako obvykle i populární live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých duelů. Přímý přenos v televizi dostupný nebude

Sledujte Oktagon 30 živě

Oktagon 30: Bledá vs. Lima online stream PPV cena / Oktagon 30 video zdarma

Oficiální PPV live stream Oktagonu 30 bude opět vysílán na platformě Oktagon.TV. Cena za celý turnaj je v předprodeji 10,99 eur. Pokud stream zakoupíte v den konání turnaje, zaplatíte o pár eur více.

Zde se můžete zdarma podívat na video z oficiálního vážení před Oktagonem 30:

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 30 v livestreamu?

Kompletně celý turnaj Oktagon 30 bude možné sledovat v livestreamu živš online na internetu. Pro jednoduchý návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá má před sebou největší bitvu kariéry

Oktagon 30: Bledá vs. Lima - informace, fight card, kurzy a tip

Tereza Bledá❤️, Matěj Peňáz, Matúš Juráček a další velká jména na turnaji Oktagon 30!✔️ Vše, co potřebuješ k jubilejnímu galavečeru, si...

Robo Pukač v utkání s Maté Kertészem

Oktagon 30: Juráček vs. Pukač kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 30 v Brně ✨ dojde na velmi atraktivní souboj velterových vah⚖️. Natáhne neporažený Slávista Juráček v duelu s Pukačem...

Matěj Peňáz bude útočit na svou pátou výhru

OKTAGON 30: Matěj Peňáz vs. Cheick Kone kurzy a informace

Matěj Peňáz má před sebou pátý zápas v profesionálním MMA. Na Oktagonu 30 se utká s Cheickem Konem. Podaří se českému fighterovi opět...