Kdy a kde sledovat Oktagon 32: Kozma vs. Monster? Livestream zdarma

Už dnes v sobotu 9. dubna se ve vyprodané Ostravar Aréně koná turnaj Oktagon 32´s hlavním zápasem Kozma vs. Monster. Podívejte te se na návod ke sledování zápasů živě v článku.

Kozma se utká s Knížetem Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 32: Kozma vs. Monster? Livestream z Ostravy zdarma

Velmi očekávaný turnaj Oktagon 32: Kozma vs. Monster proběhne už tuto sobotu 9. dubna v Ostravě. Skvěle obsazený galavečer proběhne ve vyprodané Ostravar Aréně. Na tento event fanoušci čekali více než dva roky. Všechny zápasy budou opět vysílány v livestreamu. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 32 v Ostravě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream všech zápasů na turnaji Oktagon 32 v Ostravě bude možné sledovat živě v livestreamu. Zdarma bude možné Oktagon 32: Kozma vs. Kníže sledovat do konce Prelims. Na Tipsport TV tak uvidíme 5 zápasů. Posledním zápasem na programu Tipsport TV bude bitva Jungwirth vs. Strzelczyk. Následně poběží zbytek fightů pouze přes placenou platformu Oktagon.TV. Na celý turnaj bude stále možné sázet oblíbené live sázky.

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže live stream PPV cena, živě a přímý přenos v TV

Kompletně všechny zápasy turnaje Oktagon 32 můžete sledovat pouze na placeném streamu organizace Oktagon. Cena PPV na Oktagon 32 je 10,99 eur. Tento živý přenos bude dostupný v HD kvalitě. Výhodou zakoupení streamu Oktagon.TV. Na českých sportovních televizích jako obvykle přímý přenos dostupný nebude.

Oktagon 32 Ostrava: Mohu sledovat všechny zápasy zdarma? Free Prelims na Youtube

Hlavní karta turnaje Oktagon 32: Kozma vs. Monster bude dostupná pouze přes placený stream. Ani na tomto galavečeru ovšem nebude chybět duel označovaný jako free prelims, který bude streamován zdarma na Youtube. V sobotu takto uvidíme duel Chochlíková vs. Paujelo.

1️⃣ Bude možné sledovat všechny zápasy Oktagonu 32 živě?

Kompletně všechny zápasy na turnaji Oktagon 32 můžete sledovat v přímém přenosu díky livestreamu na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné sledovat livestreamy Oktagonu 32 i na mobilu?

Kompletně celý livestream Oktagonu 32 můžete živě sledovat i na mobilních telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek bude na Oktagonu 29 čelit Tomáši Melišovi (Bolovi)

Oktagon 32: Mikulášek vs. Meliš - kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 32 v Ostravě ⚔️ dojde na bitvu velkých nepřátel. Vašek "Baba Jaga" Mikulášek a Tomáš Meliš (Bolo) ⚡ se konečně utkají...

David Kozma a Petr Kníže si to rozdají o titul velterové váhy organizace Oktagon

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže datum, kurzy, karta a livestream

Mnohokrát odložený turnaj v Ostravě nabídne fanouškům nezapomenutelný zážitek✔️. Vše důležité o MMA galavečeru v Ostravar Aréně najdete v...

Matěj Peňáz je jedním z největších českých MMA talentů

Matěj Peňáz - životopis a zápasy bojovníka MMA, statistiky

Matěj "MONEY" Peňáz🤑 je český zápasník, který se postupně z postojových disciplín natrvalo usadil v MMA. 🧨 V 25 letech má to nejlepší...