Kdy a kde sledovat Oktagon 36 Frankfurt? ▶️ Živě v livestreamu

Oktagon 36 ve Frankfurtu je skvěle obsazen a všechny zápasy můžete vidět zdarma. Podívejte se na návod ke sledování livestreamu.

Miloš Petrášek se utká se Stephanem Pützem Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 36 Frankfurt? Živě v livestreamu zdarma na Tipsport TV

Už tuto sobotu 15. října opět uvidíme další turnaj organizace Oktagon. Tentokrát se Oktagon 36 bude odehrávat v německém Frankfurtu. Hlavním zápasem je bitva Eckerlin vs. Oliveira. Největšími taháky jsou ovšem zápasy Pütz vs. Petrášek, Apollo vs. Veličkovič a v Německu se představí i Václav Mikulášek. Všechny zápasy opět můžete sledovat živě. Klikněte zde a sledujte livestream Oktagonu 36 zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Celý německý turnaj Oktagon 36 opět odvysílá sázková kancelář Tipsport. Všechny duely je tak možné vidět zcela zdarma v livestreamu. Na Tipsport TV budou dostupné i Prelims. Ke spuštění livestreamu Oktagonu 36 je potřeba si pouze vsadit tiket za 30 Kč v posledních 7 dnech. Pro nové sázkaře je navíc připraven lákavý bonus 300 Kč za registraci zdarma.

Sledujte živě Oktagon 36

Oktagon 36 Frankfurt live stream PPV cena, živě a přímý přenos v TV z Německa

Jako obvykle bude samozřejmě k dispozici i placený oficiální stream přes platformu Oktagon.TV. Cena tohoto živého přenosu je 10,99 eur a výhodou je vysoké Full HD rozlišení. Zároveň nákupem live streamu přímo podpoříte organizaci Oktagon. Rovněž si můžete  vybrat i z komentáře v češtině a v angličtině. Přímý přenos v českých sportovních televizích opět dostupný nebude.

Oktagon 36 zdarma a free prelims - video na Youtube

I na Oktagonu 36 bude dostupný úvodní zápas zcela zdarma. Takzvaný fight Free Prelims tentokrát obstará dvojice Bahník - Cordero. Jedná se o úvodní fight celé zápasové karty ve Frankfurtu. Vysílání proběhne přímo na Youtube na kanále Oktagon MMA.

1️⃣ Bude možné sledovat Oktagon 36 živě?

Kompletně všechny zápasy na Oktagonu 36, který proběhne v německém Frankfurtu, bude možné sledovat v přímém přenosu živě na internetu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu sledovat Oktagon 36 v livestreamu i na mobilu?

Všechny duely na turnaji Oktagon 36 můžete samozřejmě sledovat i na mobilních telefonech a tabletech. Více o streamech se dozvíte v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miloš Meloun Petrášek má před sebou největší výzvu kariéry

Oktagon 36: Pütz vs. Petrášek kurzy, tip a livestream

Miloš Meloun Petrášek má před sebou největší výzvu kariéry ☝. Na turnaji Oktagon 36 ve Frankfurtu bude čelit nejlepšímu německému...

Alexa Grasso a její první vítězná submise v UFC

UFC Fight Night: Grasso vs. Araujo analýza a livestream

Hlavní zápas víkendového turnaje UFC Fight Night obstarají netradičně ženy ❤️. Mexicko-brazilský souboj v podání Alexy Grasso a Viviane...

Jiří Procházka s pásem šampiona UFC

Rozhodnuto! Procházka bude obhajovat ve městě hříchu

První titulová obhajoba Jiřího Procházky má oficiální termín. Český samuraj si střihne odvetu s Gloverem Teixeirou ještě do konce roku....