Kdy a kde sledovat OKTAGON 39: Jungwirth vs. Oliveira? Livestream

V sobotu 11. února proběhne turnaj Oktagon 39 v německém Mnichově. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu zdarma.

Christian Jungwirth nastoupí v hlavním zápase v Mnichově Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat OKTAGON 39: Jungwirth vs. Oliveira? Livestream zdarma na Tipsport TV

Už dnes 11. února od 18:00 se koná turnaj Oktagon 38 s hlavním zápasem Jungvirth vs. Oliveira. Galavečer proběhne poprvé v německém Mnichově. Na německém turnaji se ukáží i čeští a slovenští bojovníci. Například Vlasto Čepo, Ronald Paradeiser, nebo Marek Bartl. Klikněte zde a sledujte Oktagon 38 živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na Oktagonu 39 můžete sledovat zcela zdarma v livestreamu na Tipsport TV. Sázková kancelář Tipsport nabídne kompletní nabídku přímých přenosů, které naleznete v záložce "Live". Pak už si stačí pouze vybrat konkrétní fight. Ke spuštění libovolného online streamu si stačí vsadit tiket za 30 Kč v posledních sedmi dnech. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven bonus 300 Kč zdarma za registraci.

Sledujte živě Oktagon 39

Oktagon 39 živě v přímém přenosu a cena PPV na Oktagon TV

Druhou možností ke sledování živého přenosu turnaje Oktagon 39 je oficiální placený stream přes Oktagon TV. Cena tohoto placeného přenosu je v předprodeji 10,99 eur a v den konání 13,99 eur. Výhodou je kvalita obrazu v HD kvalitě a nákupem zároveň podpoříte organizaci Oktagon.

Přímý přenos v českých a slovenských sportovních televizích bohužel opět dostupný nebude.

Oktagon 39 Mnichov video zdarma na Youtube - free prelims

I na turnaji Oktagon 39 opět nebude chybět úvodní zápas, který bude možné sledovat zcela zdarma na Youtube kanále organizace Oktagon. Fightem označeným jako free prelims je tentokrát bitva Tayo Odunjo vs. Lucas Cruz.

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 39 živě?

Livestream Oktagonu 39 z Mnichova můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

2️⃣ Bude možné německý turnaj Oktagon 39 sledovat i na mobilním telefonu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu 39 poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...