Kdy a kde sledovat Oktagon: Vémola vs. Marpo? Livestream zdarma

Boxerská bitva Vémola vs. Marpo proběhne už dnes v sobotu. Podívejte se na kompletní návod ke sledování celého turnaje Oktagon Underground: Vémola - Marpo. K dispozici jsou i live streamy zdarma.

Karlos Vémola bude usilovat o první KO Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kdy a kde sledovat Oktagon: Vémola vs. Marpo? Livestream zdarma

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo se koná už tuto sobotu v Praze. Vyprodaná O2 Aréna živě uvidí boxerský duel Karlose Terminátora Vémola s Otakarem "Marpem" Petřinou, který poutá obrovskou pozornost. Všechny zápasy navíc budou vysílány i v livestreamu. Začátek celé akce je naplánován na 18:00. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon: Vémola vs. Marpo.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos v livestreamu celé Prelims karty Oktagonu Underground: Vémola vs. Marpo nabídne Tipsport TV. Živý online stream na webu sázkové kanceláře Tipsport můžete sledovat téměř zdarma. Stačí si vsadit tiket za 30 Kč a následně si v nabídce live streamů vybrat konkrétní zápas. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připravený i super bonus 500 Kč zdarma pouze za registraci. K dispozici budou jako obvykle i populární live sázky.

Oktagon Vémola vs. Marpo PPV cena livestreamu / Oktagon Underground v TV přímý přenos?

Hlavní kartu bude vysílat pouze oficiální live stream přes Oktagon PPV. Živý přenos odvysílá platforma Oktagon.TV. Cena tohoto placeného online streamu je v den konání 13.99 EUR. Tento stream poběží ve Full HD kvalitě. Přímý přenos v klasických sportovních televizích bohužel neuvidíme.

Oktagon Vémola vs. Marpo sledovat zdarma na Youtube - Free Prelims

Ani na turnaji Oktagon Underground s hlavním zápasem Marpo - Vémola nechybí ani zcela zdarma vysílaný zápas na Youtube, který můžete sledovat naprosto bezplatně. Stačí se v 18:00 podívat na Youtube nebo na přenos u Tipsportu. V prvníim duelu uvidíme bitvu Mané vs. Kosut.

Zde se můžete podívat na video z veřejného vážení před turnajem Oktagon: Vémola - Marpo. Karlos Terminátor Vémola slibuje ptvní životní KO. Dočká se ho?

1️⃣ Kde bude možné sledovat v livestreamu Oktagon: Vémola vs. Marpo?

Celý turnaj Oktagon: Vémola vs. Marpo bude možné sledovat pouze v livestreamu na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu pustit livestream boxu Vémola vs. Marpo i na mobilu?

Kompletně všechny zápasy turnaje Vémola vs. Marpo můžete samozřejmě sledovat i na mobilním telefonu a tabletu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václava Siváka čeká zápas v klasickém boxu

Oktagon box: Sivák vs. Magard - analýza, stream, tip a kurzy

Na očekávaném galavečeru Oktagon: Vémola vs. Marpo nastoupí v klasickém boxu i hvězdný český zápasník Václav Sivák.✔️ Podrobnosti se...

Miloš Petrášek má před sebou boxerský zápas s Pirátem Krištofičem

Box: Petrášek vs. Krištofič - kurzy, tip a online livestream

Na galavečeru Oktagon Underground dojde na souboj dvou výrazných postav domácí bojové scény⚡. Detailní analýzu a zajímavý sázkový tip...

Karlos Vémola se utká v boxu s Marpem

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo informace, datum a kurzy

Boxerská bitva 🥊 mezi Karlosem Vémolou a zpěvákem Marpem se uskuteční už 21. května v O2 Areně. ⭐ Podívejte se na kompletní informace,...