Kdy a kde sledovat RFA: Warm Up? Livestream zdarma

Už dnes v sobotu od 17:00 se koná RFA: Warm Up, kde uvidíme bojovat Brichtu, Hoška, Reissingera, Možného, Růžičku a další. V tomto článku naleznete návod ke sledování live streamu zdarma.

Sledujte živě livestream RFA u Tipsportu Foto: Tipsport

Kdy a kde sledovat RFA: Warm Up? Livestream zdarma na Tipsportu

První galavečer nové organizace RFA proběhne už tuto sobotu 12. března. Začátek turnaje RFA: Warm Up je naplánován na 17:00. Velkým tahákem je bezesporu zápas Brichta vs. Dadaev. Zajímavou podívanou ovšem slibují i zápasy Možný vs. Reissinger, nebo Hošek vs. Gladkowicz. Klikněte zde a sledujte zdarma livestream RFA.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy turnaje RFA Warm Up můžete zcela zdarma živě sledovat na Tipsport TV. Na webu sázkové kanceláře Tipsport bude vysílán v přímém přenosu kompletně celý turnaj a to i včetně Prelims. Pro nové sázkaře je navíc připravený i bonus 150 Kč zdarma za registraci. K dispozici jsou samozřejmě i oblíbené live sázky.

RFA Warm Up přímý přenos a cena PPV na realsport.tv / RFA živě v TV

Druhou možností, jak sledovat livestream RFA, je přes PPV. Cena tohoto oficiálního placeného streamu je 9,90 eur. V případě, že při placení zadáte kód jednoho z bojovníků, dostane tento fighter procenta z prodaného přenosu. Výhodou tohoto streamu je vysoká kvalita obrazu a zároveň podpora organizace RFA a bojovníků. Livestream poběží přes platformu Realsport.TV. Přímý přenos v televizi dostupný nebude.

Real Fight Arena: Warm Up video na Youtube zdarma

Zde se můžete podívat na video z veřejného vážení před turnajem RFA Warm Up na Youtube.

1️⃣ Bude možné vidět zápasy na RFA: Warm Up v livestreamu?

Všechny zápasy na sobotním RFA: Warm Up budopu vysílány v livestreamu živě na internetu. Pro návod na sledování se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu sledovat livestream RFA i na mobilním telefonu?

Kompletně celý galavečer RFA můžete samozřejmě sledovat živě i na chytrém telefonu, nebo tabletu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaj RFA Warm up nabídne skvělé zápasy

RFA Warm Up: Brichta vs. Dadaev - datum, karta a livestream

Nová organizace Real Fight Arena je tu se svým zahajovacím turnajem☝. Kompletní fight card, sázkový tip i ⏩ návod na sledování najdete...

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...