Kdy a kde sledovat Tohle je box 3? Livestream zdarma online

Petr Švancara se utká s Lukášem Konečným. Tohle je box 3 se koná už tuto sobotu 5. března. Všechny zápasy můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod v článku.

Boxer Konečný se ukáže v exhibici na Tohle je box 3 Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat Tohle je box 3? Livestream zdarma online

Už dnes se koná boxerský galavečer Tohle je box 3, který proběhne v Brně. Na akci uvidíme velmi kvalitní zápasy. Hned dvakrát se bude boxovat o titul. O velkou pozornost se zasloužila i ohlášená exhibice Lukáše Konečného, který se v jednom zápase utká hned se třemi soupeři. S Konečným bude boxovat například populární Petr Švancara. Klikněte zde a vsaďte si na Tohle je box 3.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na boxerském galavečeru Tohle je box 3, kde uvidíme i bitvu Lukáše Konečného s Petrem Švancarou bude možné sledovat v livestreamu na internetu zdarma.

Přímý přenos odstartuje v 18:00 na webu ČT Sport. Od 21:00 pak ty nejzajímavější taháky jako Pavel Šour vs. Tomáš Šálek a Jozef Jurko vs. Michal Ryba bude vysílat i televizní program ČT Sport. Rovněž vám doporučujeme kontrolovat i nabídku livestreamů u sázkové kanceláře Fortuna, která kromě boxerských fightů vysílá například i MMA zápasy světové organizace UFC.

Všechny vstupenky do brněnského Sona už jsou beznadějně vyprodány. Jedinou možností jak tento boxerský galavečer vidět jsou výše zmíněné přenosy.

Tohle je box 3 video zdarma na Youtube

Zde se můžete podívat na video z oficiálního vážení před galavečerem Tohle je box 3.

*️⃣Bude možné sledovat Tohle je box 3 živě v livestreamu?

Všechny zápasy boxerského galavečeru Tohle je box 3 můžete sledovat zcela zdarma prostřednictvím livestreamu na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Petr Švancara se zúčastní charitativní boxerské exhibice

Box 3vs1: Konečný vs. Švancara, Žampa, Karidis datum, informace

Tak to tu ještě nebylo!🤪 Bývalý vynikající český boxer Lukáš Konečný si brousí zuby na trojnásobné sousto. Jedním ze soupeřů bude i Petr...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...