Kdy a kde sledovat turnaj I Am Fighter 4 živě? Online livestream

První letošní turnaj organizace I Am Fighter je tady. Podívejte se, kde sledovat všechny zápasy IAF 4 online živě a zdarma.

Turnaj I Am Fighter 4 nabídne v sobotu skvělé zápasy Foto: Fortuna

Živě I Am Fighter zdarma Fortuna TV / I am fighter v televizi (TV)

Turnaj IAF 4 nabídne mix velmi zajímavých zápasů. V hlavním duelu večera dojde na několikrát odloženou bitvu extrémně kvalitních amatérů David Zoula vs. Petr Beran. V zápase se ukáže i Petra Částková, nebo Klára Strnadová.

Sledujte zápasy I Am Fighter 4 živě a zdarma na Fortuna TV. Po jednoduché registraci, která je zdarma a kompletně online na pár kliknutí, berete parádní sázkový bonus, za který si rovnou můžete tipnout vítězství vašeho favorita.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jednoznačně největší pozornost nadcházejícího turnaje I Am Fighter 4 přitahuje poměrně vyhrocený souboj mezi talentovanými Davidem Zoulou a Petrem Beranem. Jejich vzájemný trashtalk a hlavně zápasnické kvality, jsou zárukou skvělé MMA podívané ve váze do 70 kilogramů.

I Am Fighter online živě dnes: sobota 16. 4. - live stream IAF 4 PPV (pay per view) stream

Díky partnerství organizace I Am Fighter, která klade velký důraz na podporu mladých vycházejících hvězd, a Sázkové kanceláře Fortuna, poběží od 18:00 všechny zápasy v livestreamu na Fortuna TV. Podmínkou je mít založený účet, což je ale velmi jednoduché a zvládne to naprosto každý. Za registraci dostanete vstupní bonus až do výše 900 Kč. Turnaj I Am Fighter 4 v TV nabídne živě stanice O2 TV, která je však součástí placených balíčků.

Další variantou, jak se na turnaj IAF 4 podívat živě online je oficiální PPV stream, jehož cena je 220 Kč, a v rámci kterého můžete sledovat od 17:30 i duel dětských vycházejících hvězd Novák vs. Flégr. Mimochodem oznámení tohoto zápasu vyvolalo spoustu reakcí, avšak sama organizace si pochvaluje zvýšený zájem z řad rodičů. Pravdou ale je, že je tento formát velmi kontroverzní a na české scéně bojových sportů spíše ojedinělý.

sipka I AM FIGHTER Fight card a kompletní výsledky najdete ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...