Kdy a kde sledovat UFC 269 zdarma? Livestream online

UFC 269 proběhne už dnes v noci ze soboty na neděli. Podívejte se na návod ke sledování livestreamu zcela zdarma. Bitvu Oliveira vs. Poirer si nesmíte nechat ujít.

Oliveira se utká o titul s Poirierem na UFC 269 Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC 269: Oliveira vs. Poirier? Livestream zdarma online

UFC 269 s titulovým zápasem mezi Charlesem Oliveirou a Dustinem Poirierem si nesmí nechat ujít žádný fanoušek MMA. Turnaj UFC 269: Oliveira vs. Poirier se koná v Las Vegas 11. prosince. Kvůli posunu času uvidíme v Česku začátek hlavní karty přibližně ve 4 hodiny v neděli ráno. Klikněte zde a sledujte livestream UFC 269 zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream celého turnaje UFC 269 s titulovými zápasy Oliveira vs. Poirier a ženskou bitvou Nunes vs. Peňa bude možné zdarma vidět na webu sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV můžete sledovat kompletně všechny zápasy i včetně Prelims. Začátek galavečeru UFC 269 je pro české fanoušky přesně o půlnoci v noci ze soboty na neděli.

Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven bonus 900 Kč. Ke všem fightům na UFC 269 budou navíc k dispozici i live sázky, které můžete vsázet přímo v průběhu fightů, které sledujete v online živém streamu.

Hlavní kartu 269. turnaje UFC, která začíná od zmíněných čtyř hodin v neděli ráno, bude živě v přímém přenosu vysílat i sportovní televize Premier Sport. Tato TV je ovšem placená

UFC 269 online video na Youtube zdarma

Zde se můžete podívat na video ze závěrečných staredownů před UFC 269:

1️⃣Jak bude možné sledovat živě UFC 269?

Celý turnaj UFC 269 bude možné vidět zcela zdarma a živě v livestreamu Pro návod pro sledování live streamu se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné sledovat live stream UFC 269 i na mobilu?

Ano, všechny zápasy na galavečeru UFC 269 bude samozřejmě možné sledovat i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sean O'Malley nastoupí na UFC 269

UFC 269: Sean O'Malley - Raulian Paiva kurzy a stream

Zápasy Seana O'Malleyho jsou vždy velmi atraktivní. Podaří se oblíbenému fighterovi s přezdívkou Sugar zvítězit i proti Raulianu Paivovi?...

Dustin Poirier se může znovu stát šampionem lehké váhy UFC

UFC 269: Oliveira vs. Poirier - analýza, tip a livestream

Na galavečeru ✨UFC 269✨ budou k vidění hned dvě ✌ brazilské obhajoby titulových pásů. Sázkovou inspiraci a návod na livestream si přečti v...

UFC zápasník Charles Oliveira

Charles Oliveira - profil, kariéra a zápasy UFC bojovníka

Brazilec Charles Oliveira ⭐ je jedním z nejlepších UFC zápasníku v boji na zemi všech dob.✨ Na svém kontě má nejvíce vítězných submisí v...