Kdy a kde sledovat UFC 271: Adesanya vs. Whittaker? Živě a zdarma

Už dnes v noci se koná UFC 271: Adesanya vs. Whittaker. Podívejte se na jednoduchý návod ke sledování livestreamu celého turnaje zdarma.

Adesanya se utká na UFC 271 s Whittakerem Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC 271: Adesanya vs. Whittaker? Livestream zdarma

Už dnes v noci ze soboty (12.2.) na neděli (13.2.) se koná turnaj UFC 271 s hlavním zápasem o titul ve střední váze mezi Israelem Adesanyaou a Robertem Whittakerem. Hlavní karta UFC 271 odstartuje ve 4 hodiny ráno v neděli našeho času. Klikněte zde a sledujte živě a zdarma UFC 271.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na UFC 271: Adesanya vs. Whittaker můžete sledovat zcela zdarma. Livestreamy turnajů UFC totiž vysílá v živém přenosu Fortuna TV. Po přihlášení na webu sázkové kanceláře Fortuna stačí kliknout na záložku "Live" a následně uvidíte kompletně celou zápasovou kartu. Pro nově zaregistrované je navíc aktuálně připraven bonus 1300 Kč.

Přímý přenos turnaje UFC 271 bude vysílat i sportovní televize Premier Sport. Tato televize je ovšem placená. Alternativou je pak samozřejmě i oficiální placený stream přes UFC PPV, které vyjde na několik desítek eur.

UFC 271: Adesanya vs. Whittaker video na youtube zdarma

Na Youtube se můžete nyní podívat zdarma na video z oficiálního předzápasového vážení a staredownů:

1️⃣Kde je možné sledovat livestream UFC 271?

Livestream UFC 271: Adesanya vs. Whittaker můžete sledovat živě na internetu a v TV. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Israel Adesanya nastoupí v odvetě s Robertem Whittakerem na UFC 271

UFC 271: Adesanya vs. Whittaker 2 informace, datum a stream

UFC 271 nabídne očekávanou bitvu Adesanya vs. Whittaker 2. ⭐ Podívejte se na kompletní informace, program, kurzy a návod na sledování live...

Derrick Lewis bude bojovat na UFC 271

UFC 271: Derrick Lewis vs. Tai Tuivasa kurzy a analýza

Derrick Lewis má před sebou další zápas. Obávaný těžkotonážník se utká s Taiem Tuivasou. Podívejte se na vypsané kurzy a předzápasovou...

Israel Adesanya je bojovníkem v UFC

Israel Adesanya - životopis a zápasy bojovníka UFC

Israel Adesanya je bývalý šampion střední váhy ✨ nejprestižnější MMA organizace světa UFC. Vytáhlý Nigérijec s novozélandským občanstvím je...