Kdy a kde sledovat UFC 272: Klein vs. Smith? Živě a zdarma

UFC 272: Covington vs. Masvidal můžete sledovat zcela zdarma díky livestreamu. Podívejte se na kompletní návod i na bitvu Ludovíta Kleina. Turnaj startuje už o půlnoci z noci ze soboty na neděli.

Covington s Masvidalem se utkají na UFC 272 v hlavním zápase Foto: Profimedia

UFC 272: Covington vs. Masvidal - Ludovít Klein vs. Devonte Smith livestream zdarma

Už dnes v noci ze soboty na neděli proběhne turnaj UFC 272 s hlavním zápasem Covington vs. Masvidal. Ve druhém zápase Early Prelims bude bojovat i slovenský fighter Ludovít Klein, který změří síly s Devontem Smithem. Klikněte zde a sledujte všechny zápasy UFC 272 zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy očekávaného turnaje UFC 272, kde kromě hlavního zápasu Covingtona s Masvidalem zajímá české a slovenské fanoušky zápas Ludovíta Kleina, bude opět možné sledovat v přímém přenosu. Livestream UFC 272 zdarma můžete spustit na Fortuna TV.

Na webu sázkové kanceláře Fortuna stačí kliknout na záložku "Live" a následně si vybrat konkrétní duel. Samozřejmostí jsou i live sázky, které můžete sázet v průběhu jednotlivých soubojů. Pro nové sázkaře je navíc připraven i bonus až 900 Kč.

Kdy sledovat živě zápas Ludovít Klein vs. Devonte Smith? Přímý přenos v TV

Bitva Klein vs. Smith přijde na řadu hned jako druhá na zápasové kartě. Start UFC 272 je naplánován na půlnoc, takže se dá očekávat, že Klein nastoupí přibližně v 00:30 v neděli našeho času. Přímý přenos Prelims i hlavní karty UFC 272 nabídne od 04:00 i sportovní televize Premier Sport.

1️⃣ Kde bude možné sledovat livestream Klein vs. Smith?

Všechny zápasy na UFC 272 bude možné sledovat v livestreamu zdarma. Proi návod se podívejte do tohoto článku.

Klein bude bojovat na UFC 272

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ludovít Klein se utká s Devontem Smithem

UFC 272: Ľudovít Klein vs. Devonte Smith - analýza a livestream

Slovenský zápasník Ľudovít Klein ⭐ má před sebou klíčovou čtvrtou bitvu v UFC. Radu, kde sledovat jeho zápas živě online najdete v tomto...

Barboza se utká s Mitchellem na UFC 272

Kurzy a analýza zápasu Barboza - Mitchell na UFC 272

Taktickou bitvu mezi Barbozou a Mitchellem by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Podívejte se na analýzu zápasu a návod ke sledování...

Masvidal bude bojovat s Covingtonem

UFC 272: Covington vs. Masvidal program, výsledky a stream

Bitva na UFC 272 ▶️ mezi Covingtonem a Masvidalem slibuje skvělou podívanou. ⏰ Na turnaji se ukáže i Slovák Ludovít Klein. Podívejte se na...