Kdy a kde sledovat UFC 278: Pudilová vs. Wu? Livestream

Lucie Pudilová se v noci ze soboty na neděli utká na UFC 278 s Yanan Wu. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu zdarma a živě. Podaří se české hvězdě vítězný návrat?

Lucie Pudilová se vrací do UFC Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC 278: Pudilová vs. Wu? V livestreamu živě

Lucie Pudilová se dnes v sobotu 20. srpna vrátí v zápase do nejprestižnější MMA organizace UFC. Na UFC 278: Usman vs. Edwards 2, které se koná v Utahu, se Pudilová střetne s Číňankou Yanan Wu. Kvůli časovému posunu nastoupí česká bojovnice na hlavní kartě přibližně v 6 hodin našeho času v neděli (21.8.) ráno. Klikněte zde a sledujte živě UFC zápasy zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na turnaji UFC 278: Usman vs. Edwards 2 a samozřejmě i fight Lucie Pudilová vs. Yanan Wu, můžete sledovat zcela zdarma v přímém přenosu živě na Fortuna TV. Na Fortuně jsou bezplatně dostupné všechny live streamy galavečerů UFC. Ke všem duelům jsou rovněž připraveny i populární live sázky.

Livestream turnaje UFC 278 naleznete na webu sázkové kaceláře Fortuna pod záložkou "Live". Alternativou je jako obvykle i přímý přenos na sportovní televizi Premier Sport 2, která je ovšem placená. Zároveň bude dostupná i možnost zakoupení oficiálního PPV.

Lucie Pudilová vs Wu Yanan video zdarma na Youtube

Na Youtube se můžete podívat na vážení před turnajem UFC 278. Lucie Pudilová na svou soupeřku při závěrečném staredownu poněkud zatlačila.

1️⃣ Bude možné sledovat zápas Lucie Pudilová na UFC 278 živě?

Zápas Lucie Pudilové s Yanan Wu můžete sledovat v přímém přenosu díky livestreamu zdarma na internetu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu sledovat zápas Pudilová vs. Wu i na mobilním telefonu?

Všechny zápasy turnaje UFC 278 je možné sledovat v livestreamu i na chytrém telefonu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA, Lucie Pudilová, Liz Carmouche - Zdroj ČTK, Šimánek Vít

UFC 278: Yanan Wu vs. Lucie Pudilová kurzy, analýza, livestream

Lucie Pudilová vyhlíží očekávaný návrat do UFC. Její první soupeřkou v rámci comebacku bude čínská bojovnice Yanan Wu. Na co si v tomto...

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Kamaru Usman je ve svých zápasech velmi dominantní

UFC 278: Usman vs. Edwards 2 - informace, tip a fight card

Turnaj UFC 278 se koná již tento víkend a nabitou kartu ozdobí titulová odveta o krále velteru mezi Kamaru Usmanem a Leonem Edwardsem✔️. Po...