Kdy a kde sledovat UFC ▶️ David Dvořák vs. Manel Kape? Livestream

David Dvořák se dnes přibližně ve 22:30 utká v UFC s Manelem Kapem. Sledujte celý zápas živě a zdarma. Návod naleznete v článku.

David Dvořák v sobotu nastoupí v UFC Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC: David Dvořák vs. Manel Kape? Livestream zdarma

Už dnes v sobotu ve 22:30 našeho času nastoupí David Dvořák do dalšího zápasu v UFC. Na turnaji UFC Fight Night: Cannonier vs. Strickland se v Las Vegas utká s Manelem Kapem. Bitva Dvořák vs. Manel je na programu turnaje jako druhá v pořadí. Klikněte zde a sledujte zdarma a živě všechny zápasy na UFC.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápas David Dvořák vs. Manel Kapé bude možné sledovat zcela zdarma v livestreamu na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíte celý galavečer UFC, což jsou kompletně všechny duely na fight card. Jako obvykle budou k dispozici i live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých zápasů. Pro nové sázkaře je navíc připraven bonus 500 Kč zdarma za registraci.

Sledujte zdarma UFC na Tipsportu

Přímý přenos UFC Fight Night: Cannonier vs. Strickland nabídne i sportovní televize Premier Sport, která je ovšem placená. Další možností je pak i placený přenost přes UFC Fight Pass. Tento přístup vyjde na přibližně 15 eur měsíčně.

Dvořák vs Kape zdarma na Youtube - video

Zde se můžete podívat na záznam z oficiálního vážení před turnajem. David Dvořák zvládl shazování jako obvykle naprosto s přehledem.

1️⃣ Mohu sledovat zápas Dvořák vs. Kape živě?

Kompletně celý turnaj UFC i se zápasem Davida Dvořáka můžete sledovat živě a zdarma. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Je možné sledovat zápas Davida Dvořáka i na mobilu?

Kompletně všechny zápasy na UFC Fight Night je možné zdarma vidět i na mobilu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák zabojuje o tiul na turnaji RFA 7

RFA 7: Sivák vs. Záděra o titul - kurzy, analýza, karta a tip

Na turnaji RFA 7 bude korunován historicky první šampion organizace. ✔️ Kompletní informace a ⏩ návod na sledování livestreamu najdete v...