Kdy a kde sledovat UFC: Dvořák vs. Nicolau? Live stream zdarma

Zápas David Dvořák vs. Matheus Nicolau můžete živě sledovat už dnes od 21:30. Podívejte se na návod k livestreamu zdarma.

Sledujte živě livestream UFC Dvořák vs. Nicolau zdarma Foto: Tipsport

Kdy a kde sledovat UFC: Dvořák vs. Nicolau? Live stream zdarma na Tipsport TV

Už dnes večer se David Dvořák utká na UFC Fight Night: Blaydes vs. Nicolau s Matheusem Nicolauem. Český fighter nastoupí v Columbusu hned ve druhém zápase, což bude přibližně ve 21:30 našeho času. Klikněte zde a sledujte zdarma zápas Dvořák vs. Nicolau.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos zápasu Davida Dvořáka s Matheusem Nicolauem na sobotním turnaji UFC Fight Night bude dostupný díky livestreamu na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíte kompletně všechny duely ze sobotního UFC.

Pro livestream zdarma si stačí vybrat konkrétní fight v nabídce "Live". Samozřejmostí jsou i live sázky, které můžete sázet v průběhu jednotlivých soubojů.

Matheus Nicolau vs. David Dvořák přímý přenos v TV a UFC stream živě

Živě odvysílá turnaj UFC Fight Night: Blaydes vs. Daukaus i sportovní televize Premier Sport, která je ovšem placená. Alternativou je pak i sledování přes UFC Fight Pass, které vyjde na necelých 10 eur.

Zde se můžete podívat na vážení před galavečerem UFC Fight Night: Blaydes vs. Daukaus:

1️⃣Kde je možné sledovat živě zápas David Dvořák vs. Matheus Nicolau?

Přímý přenos zápasu Dvořák vs. Nicolau bude možné vidět zcela zdarma živě na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné vidět zápas Dvořák vs. Nicolau živě i na mobilu?

Všechny zápasy na sobotním turnaji UFC bude možné sledovat v livestreamu i na chytrých mobilních telefonech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

David Dvořák se utká s Matheusem Nicolau

UFC: David Dvořák vs. Matheus Nicolau - datum, kurzy a stream

David "Undertaker" Dvořák ☠️ se utká s Matheusem Nicolauem v sobotu 26. března v Columbusu. ✨ Podívejte se na informace, vypsané kurzy a...