Kdy a kde sledovat UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski? Livestream

Slovák Martin Buday se dnes v UFC utká s Łukaszem Brzeskim. Podívejte se na návod ke spuštění livestreamu zdarma.

Martin Buday se do UFC dostal přes Dana White's Contender Series Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski? Livestream

Martin Buday se už dnes v noci ze soboty (13.8.) na neděli (14.8.) ukáže v dalším zápase organizace UFC. Na UFC Fight Night: Vera vs. Cruz se utká s nebezpečným polským soupeřem Łukaszem Brzeskim. Začátek zápasu slovenského fightera by měl být přibližně v 00:30. Klikněte zde a sledujte livestream UFC Buday - Brzeski zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy nadcházejícího galavečeru UFC Fight Night: Vera vs. Cruz, které se koná v San Diegu, je možné vidět zcela zdarma prostřednictvím livestreamu na Fortuna TV. Na webu sázkové kanceláře si stačí jen vybrat konkrétní zápas a následně se můžete pustit do sledování. Samozřejmostí jsou i vypsané live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých fightů.

Duel Martin Buday vs. Łukasz Brzeski přijde na řadu jako šestý v pořadí. Jedná se o duel na Preliminary Card, což je označený pro předzápasy. Alternativou pro sledování přímého přenosu UFC i se zápasem Budaye je pak sportovní televize Premier Sport. Další možností je pak i UFC Fight Pass. Obojí jsou ovšem placené varianty.

UFC Buday vs. Brzeski přímý přenos a video zdarma na Youtube

Na Youtube se můžete podívat na video z oficiálního vážení. Martin Buday přijde na řadu přibližně v čase 8:35.

1️⃣ Kde mohu sledovat zdarma zápas UFC Buday vs. Brzeski?

Zápas slovenského bojovníka Martina Budaye můžete sledovat zdarma prostřednictvím livestreamu na internetu. Návod na sledování najdete v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marlon Vera se utká s Dominickem Cruzem

UFC Fight Night: Vera vs. Cruz informace a kurzy

Galavečer UFC Fight Night: Vera vs. Cruz nabídce velmi zajímavé zápasy včetně fightu slovenského Martina Budaye. Podívejte se na informace...

Martin Buday má před sebou druhý zápas v UFC

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - analýza, tip a livestream

Těžká váha Martin Buday má před sebou svůj druhý zápas v UFC ✌. Na turnaji UFC on ESPN: Vera vs. Cruz v kalifornském San Diegu prověří jeho...