Kdy a kde sledovat UFC: Muradov vs. Meerschaert? Livestream

Makhmud Muradov se dnes utká s Geraldem Meerschaertem. V tomto článku naleznete kompletní návod ke sledování livestreamu zcela zdarma.

Sledujte živě livestream Muradov vs. Meerschaert v UFC Foto: Tipsport

Kdy a kde sledovat UFC: Muradov vs. Meerschaert? Živě v livestreamu zdarma online

Makhmud "Mach" Muradov bude dnes v noci ze soboty 28. srpna na neděli 29. srpna bojovat v UFC. Na galavečeru UFC Fight Night se uzbecký fighter, který trénuje v Česku, utká s Geraldem Meeschaertem. Turnaj proběhne Las Vegas a Uzbek s českým srdcem Mach Muradov zahájí svým zápasem hlavní kartu, která odstartuje v 04:00 v neděli. Klikněte zde a sledujte livestream Muradov vs. Meerschaert zdarma online.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream zápasu Makhmuda Muradova s Geraldem Meerschaertem na UFC Fight Night bude možné sledovat zcela zdarma díky živému přenosu na Tipsport TV. Na webu sázkové kanceláře Tipsport navíc bude možné vidět kompletně celý turnaj. Samozřejmostí budou jako obvykle i live sázky, které můžete sázet přímo při průběhu zápasu.

Jak vidět UFC Meerschaert - Muradov živě v přímém přenosu v televizi? Živě na Premier Sport

Přímý přenos v televizi zápasu mezi Geraldem Meerschaertem a Machem Muradovem bude vysílat Premier Sport. Živý přenos odstartuje přesně ve 04:00 v neděli a první vysílaným duelem bude právě zápas Muradova. Televizi Premier Sport si můžete pořídit v balíčku za 299 Kč měsíčně.

1️⃣ Kdy proběhne UFC zápas Muradov vs. Meerschaert?

Zápas Makhmuda Muradova v Geraldem Meerschaertem odstartuje hlavní kartu sobotního turnaje UFC Fight Night. Bitva Muradov - Meerschaert začne ve 04:00 v neděli.

2️⃣ Bude možné sledovat zápas Muradov vs. Meerschaert živě?

Zápas Muradov vs. Meerschaert bude možné sledovat prostřednictvím livestreamu zdarma na internetu. K dispozici bude i přímý přenos v televizi. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov je před dalším zápasem v UFC ve skvělé formě

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - datum a preview

Mach Muradov se chystá na svůj čtvrtý zápas v UFC. Tentokrát jeho formu prověří☝ americký BJJ specialista Gerald Meerschaert. Analýzu...

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...

UFC bojovník Gerald Meerschaert

Gerald Meerschaert - profil a statistiky MMA zápasníka

Americký fighter Gerald Meerschaert drží rekord UFC☝ v počtu vítězných submisí ve střední divizi. Jeho bohatou kariéru jsme rozebrali v...