Kdy a kde sledovat UFC ▶️ Tereza Bledá vs. Natalia Silva? Livestream

Tereza Bledá dnes od 19:00 nastoupí do svého prvního fightu v UFC. Sledujte zápas české bojovnice s Natalií Silvou zdarma zde.

Tereza Bledá nastoupí už dnes ke svému prvnímu zápasu v UFC Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC: Tereza Bledá vs. Natalia Silva? Livestream zdarma

Už dnes v sobotu 19. listopadu nastoupí Tereza Bledá ke svému prvnímu zápasu v UFC. Na galavečeru UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak se utká s brazilskou bojovnicí Natalií Silvou. Celá akce proběhne v Apex Center v Las Vegas. Fight Bledá vs. Silva bude na programu jako první, což pro české fanoušky znamená velmi příznivý čas 19:00. Klikněte zde a sledujte zdarma UFC.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Duel Terezy Bledé s Natalií Silvou bude jako obvykle možné sledovat zcela zdarma v livestreamu na webu sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV uvidíte kompletně celý galavečer. Stačí kliknout na záložku "LIVE" a vybrat si konkrétní fight, který chcete živě v online streamu sledovat. K dispozici budou i live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých duelů. Pro nové sázkaře je navíc připravený pěkný bonus zdarma za registraci.

Alternativou ke sledování live streamu na Fortuna TV je pak přímý přenos na obrazovce televize Premier Sport. Díky účasti Terezy Bledé bude odvysílán kompletně celý turnaj. Další možností je pak online stream přes UFC Fight Pass, který vyjde na necelých 15 eur měsíčně.

UFC Tereza Bledá vs. Natalia Silva video zdarma na Youtube

Zde se můžete podívat na video z oficiálního vážení před turnajem UFC Vegas 65 (UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak). Tereza Bledá se ve videu ukáže přibližně v čase 1:20.

1️⃣ Bude možné sledovat zápas Bledá vs. Silva živě?

Sobotní turnaj UFC se zápasem Tereza Bledá vs. Natalia Silva můžete sledovat zcela zdarma v livestreamu na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu sledovat zápas Terezy Bledé i na mobilu?

Všechny duely na UFC Fight Night můžete samozřejmě sledovat i na mobilních telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá nastoupí ke své premiéře v UFC

UFC Fight Night: Bledá vs. Silva analýza, tip a livestream

Tereza Bledá má před sebou očekávanou premiéru v UFC. ❤️ Její první soupeřkou v nejlepší světové organizaci bude Brazilka Natalia Silva....