Kdy a kde sledovat Oktagon 40 Gamechanger? ▶️ Livestream zdarma

Oktagon 40 v Ostravě odstartuje velmi očekávanou pyramidu Tipsport Gamechanger. Podívejte se na kompletní návod ke sledování zdarma.

David Kozma a Leandro Silva budou bojovat na Oktagonu 40 v Tipsport Gamechangeru Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 40: GameChanger? Livestream na Tipsport TV zdarma z Ostravy

Už dnes v sobotu od 18:00 se v Ostravě koná první kolo očekávaného turnaje Oktagon Tipsport GameChanger. Na galavečeru tak uvidíme například Davida Kozmu, který je největším favoritem na celkové vítězství. Klikněte zde a sledujte všechny zápasy Oktagonu zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na turnaji Oktagon 40 v Ostravě je možné sledovat díky livestreamu na Tipsport TV zcela zdarma. Sázková kancelář Tipsport je partnerem Oktagonu, a proto odvysílá všechny sobotní fighty živě. Pro sledování konkrétního zápasu stačí kliknout na  rubriku "Live" a následně si vybrat konkrétní duel ke sledování. Pro nově zaregistrované sázkaře je připraven bonus 300 Kč zaregistraci.

Sledujte živě livestream Oktagonu na Tipsportu

Oktagon 40 GameChanger živě v přímém přenosu a cena PPV na Oktagon TV

Další možností ke sledování Oktagonu 40 živě je pak oficiální placený stream přes platformu Oktagon TV. Cena tohoto přímého přenosu je 13,99 eur. Výhodou je, že online přenos běží ve Full HD rozlišení. Tímto nákupem také přímo podpoříte organizaci Oktagon. Nově je možné sledovat zápasy Oktagonu i na DAZN.

Přímý přenos v českých sportovních televizích bohužel už tradičně dostupný nebude.

Oktagon 40 GameChanger v Ostravě zdarma video na Youtube

Jako obvykle bude první zápas na turnaji Oktagon dostupný zcela zdarma na Youtube organizace. První fight nazvaný jako free prelims obstará dvojice Juráček vs. Palailogos. Zde se můžete podívat na záznam tiskové konference Oktagon Time a staredownů:

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 40 GameChanger živě?

Livestream Oktagonu 40 z Ostravy můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

2️⃣ Bude možné turnaj Oktagon 40 i se zápasy Tipsport Gamechangeru sledovat i na mobilním telefonu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Soutěž Tipsport Gamechanger

Tipsport Gamechanger: Ukažte svou intuici v soutěži o 5 mega!

První turnaj Tipsport Gamechangeru je za dveřmi a sázková kancelář Tipsport při té příležitosti přichází s parádní soutěží o mimořádně...

David Kozma se opět chystá do boje v Ostravě

Oktagon 40: Tipsport Gamechanger - zápasy, kurzy a livestream

Turnajem Oktagon 40 v Ostravě startuje velkolepá pyramida Tipsport Gamechanger. ✔️ Kozma, Pirát, Apollo, Lohoré a další elitní bijci. Kdo...

Samuel Krištofič má před sebou první kolo Gamechangeru

Oktagon 40: Lohoré vs. Krištofič analýza, kurzy a livestream

Osmifinálový souboj pyramidy Tipsport Gamechanger mezi Pirátem Krištofičem a Alexem Lohoré přitahuje pozornost celé scény. Na co si v...