Kdy a kde sledovat Oktagon 41: Vémola vs. Matavao? ▶️ Livestream zdarma

Už dnes v sobotu se Karlos Vémola utká v Liberci s Alem Matavaem. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamů z turnaje Oktagon 41 zdarma. Návrat českého Terminátora si nesmí nechat ujít žádný fanoušek MMA.

sipka Podrobnosti o výsledku zápasu Vémola - Matavao najdete zde

Karlos Vémola bude bojovat na Oktagonu 41 Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 41: Vémola vs. Matavao? Livestream zdarma

Karlos "Terminátor" Vémola se utká na Oktagonu 41 v Liberci s Alem Matavaem. Pro českého bojovníka se jedná o návrat téměř po roce. Vémola se v pauze potýkal hned s několika zdravotními problémy. Zápas Vémola - Matavavo bude hlavním předzápasem na galavečeru Oktagon 41. Hlavní bitvou pak bude fight o titul Jonas Magard - Gustavo Lopez. Klikněte zde a sledujte zdarma Oktagon 41.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na Oktagonu 41 i s hlavním tahákem Karlos Vémola vs. Al Matavao můžete sledovat zcela zdarma. Livestream kompletního libereckého turnaje Oktagon 41 je totiž k dispozici na Tipsport TV. Za sledování tohoto online přenosu nic neplatíte. Pro spuštění streamu je potřeba si pouze v posledních sedmi dnech vsadit tiket za 30 Kč. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven bonus 300 Kč za registraci zdarma.

Sledujte živě Oktagon 41

Oktagon 41: Vémola vs. Matavao živě v přímém přenosu a cena PPV na Oktagon TV

Druhou možností ke sledování fightu Vémola - Matavo je oficiální placený stream na platformě Oktagon TV. Živý stream z Oktagonu 41 přes PPV vyjde na 13,99 eur. Výhodou je možnost sledování v HD kvalitě. Rovněž si můžete vybrat z více komentářů a přímo podpoříte organizaci Oktagon. Přímý přenos v českých sportovních televizích opět dostupný nebude.

Oktagon 41: Karlos Vémola - Al Matavao zdarma video na Youtube

Na Oktagonu 41 bude úvodní zápas označený jako free prelims opět dostupný zdarma na Youtube. V případě, že chcete sledovat fight Karlose Vémoly, musíte zvolit stream na Tipsport TV, nebo Oktagon TV.

Zde se můžete podívat na záznam z veřejného vážení před turnajem Oktagon 41:

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 41: Vémola - Matavao živě?

Livestream Oktagonu 41 z Liberce i se zápasem Karlose Vémoly můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

2️⃣ Bude možné turnaj Oktagon 41: Vémola vs Matavao sledovat na mobilu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Baba Jaga se vrací do klece

Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 41 v Liberci se po 4 měsících ukáže v MMA kleci i kontroverzní Baba Jaga Václav Mikulášek. Jeho soupeřem bude houževnatý...

Gustavo Lopez vs. Jonas Magard na tiskové konferenci

Oktagon 41: Magard vs. Lopez kurzy, fight card a livestream

Turnaj Oktagon 41 v Liberci nabídne ⚡ střet šampionů bantamové váhy i očekávaný návrat Karlose Vémoly. Kompletní informace a program...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...