O2 TV ti servíruje nálož parádních sestřihů i pořadů o MMA

Bojové sporty, a konkrétně MMA, už dávno nejsou jen o slavné UFC. Parádní fighty s nečekanými zápletkami jsou často k vidění i v dalších organizacích. Nevěříš? Tak čti dále!

Sleduj MMA zápasy živě na O2 TV Foto: O2 TV

Vychutnej si MMA na O2 TV: turnaje, highlighty, magazíny a mnoho dalšího

Elitní zápasníci smíšeného bojového umění lámou v poslední době nejen kosti, ale i rekordy sledovanosti. Doslova před očima se rodí noví McGregorové a Jonesové. Celé odvětví sílí, a zdá se, že rostoucí popularitu MMA nemůže nic zastavit. S tím logicky přichází i touha fanoušků nahlédnout do zákulisí. Poznat charakter a povahu bojovníka i jeho životní postoje. Každodenní dřinu. Krev, pot a slzy. Nasaj životní příběhy fighterů v doprovodných pořadech O2 TV ze světa MMA

Elitní světová organizace UFC je nedostižnou ligou mistrů smíšeného bojového umění. To je fakt, který se jen tak měnit nebude. Nevěnovat pozornost ostatním organizacím je ale obrovská škoda. Naštěstí tu je pravidelný pořad Fighting Spirit MMA Season, který na obrazovkách O2 TV Sport nabízí záznamy a sestřihy napínavých duelů napříč několika organizacemi. Diváky totiž zvedají pravidelně ze sedadel a gauče i zápasy mimo UFC. A není jich zrovna málo!

Jak to mají bojovníci s tetováním, nebo tolik diskutovaným trash talkem? Na O2 TV se to dozvíš!

Pokud tě více zajímá domácí scéna, i tady si přijdeš na své. Největší česko-slovenská organizace Oktagon totiž ve spolupráci s O2 TV produkuje pravidelný magazín o netradičních věcech ze života bojovníků. Pokud rád sleduješ zajímavosti z přípravy i pohled do soukromí jindy nesmlouvavých válečníků, tady si rozhodně přijdeš na své.

Pakliže sáhneš po balíčku O2 TV Sport Pack s kanálem Premier Sport za 199 Kč měsičně, podobný obsah z domácí scény, zaměřený i na pravidla a MMA techniky najdeš v pořadu Takedown. Svůj pohled a zajímavosti tam sdílí hvězdy domácí scény, jako například Attila Végh a další známé tváře.

sipka Tip pro tebe: získej výhodu díky předplatnému O2 TV - více info najdeš ZDE

Pokud by ti přeci jen bylo smutno po ikonické UFC, můžeš nasát nostalgii u nových sérií reality show The Ultimate Fighter. Bránou této obrovsky sledované americké show prošly v minulosti takové hvězdy, jako současný šampion lehké váhy Charles Oliveira, nebo Kelvin Gastelum a další. O2 TV ti nabízí maximální vhled do MMA i fantastické turnaje, které sleduje celý svět. A od teď můžeš i ty!

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tip: Sleduj Premier Sport výhodně díky O2 TV Sport Pack

Potí se ti ruce, zapomínáš pravidelně dýchat a nervozita ze zápasu stoupá? To známe! A stovky tisíc fanoušků v Česku jakbysmet. Kouzlo MMA...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...