Odhalte tajemství bojových sportů na stanici Fightbox od O2 TV

Nová sportovní stanice Fightbox se zaměřuje na nejrůznější bojové sporty napříč celou zeměkoulí. Jak si ji pořídíš? Jednoduše. Tady je podrobný návod.

Judo súboj - Zdroj_ Shutterstock Foto: Shutterstock

Kanály FightBox a Premier Sport od O2 TV ti dají ještě více bojových sportů každý den

Bojové sporty jsou nejrychleji rostoucím sportovním byznysem světa. Lidé to milují a sledovanost celosvětově rapidně roste. Háky, zvedáky, facky, klinče, údery, kopy. To vše máš díky stanicím Fightbox a Premier Sport od O2 TV na jednom místě. Nonstop.

Stanice o bojových sportech Fightbox se v rámci nabídky O2 TV objevila od 1. července 2021. A zakrátko si získala srdce mnoha diváků v Česku. Trend bojových sportů je ale zřejmý a popularita tohoto odvětví se těší velké sledovanosti, stejně tak je tomu i u stanic Fightbox a Premier Sport.

Kanál Fightbox, který se věnuje výhradně bojovým sportům, si můžeš pořídit v tarifech O2 TV Stříbrná (299 Kč/měsíc)O2 TV zlatá (499 Kč/měsíc). Výběr je jen na tobě a konkrétní seznam kanálu v rámci daného tarifu najdeš vždy u příslušné nabídky. Stačí si jen vybrat a pak už se jen ponořit a nasát atmosféru tvrdého, avšak férového sportu, kde není nouze o pot, krev, slzy a obrovské emoce.

Výhodou je, že registraci a pořízení tarifu zvládneš kompletně online z pohodlí doma. Stačí se jen držet instrukcí. Zvládne to naprosto každý!

Na jaké sporty a pořady se můžeš na stanici Fightbox těšit:

  • Fight Exclusive Night
  • Cage Fury Fighting Championships
  • King of Kings Hero's Series
  • Makowski Fighting Championships
  • Superkombat
  • Mix Fight Gala
  • kickbox, judo, wrestling, jiu-jitsu, karate
  • galavečery v páce, přetlačování, fackování a mnoho dalších. (Kompletní program zde)

Bojové sporty stále sílí i v rámci vysílacího obsahu O2 TV

Atraktivní nabídkou je i výhodný balíček O2 TV Sport Pack se stanicí Premier Sport za 199 Kč/měsíc. Na tomto místě najdeš v parádním HD obraze mimo jiné například velké MMA galavečery a pořady s touto tématikou, které se rovněž mezi fanoušky těší velké oblibě.

sipka Co vše z bojových sportů najdeš v nabídce Premier Sport od O2 TV najdeš ZDE

Sleduj turnaje UFC od 199 Kč za měsíc

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...