Oktagon 20: Ivan Buchinger vs. Piotr Niedzielski

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ivan Buchinger se na Oktagonu 20 utká s nebezpečným Polákem Piotrem Niedzielskim. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování.

Ivan Buchinger bude bojovat na Oktagonu 20 Foto: Instagram/ivanbuchinger

Aktualizováno: Ivan Buchinger na turnaji Oktagon 20 kvůli zranění oka nenastoupí

Oktagon 20: Buchinger vs. Niedzielski kurzy a livestream

Ivan "Buki" Buchinger se na turnaji Oktagon 20 dočká své odložené premiéry v československé organizaci. Na galavečeru, který proběhne 30. prosince, se slovenský fighter utká s Piotrem Niedzielskim. Polský bojovník má na kontě 7 výher v řadě a pro Buchingera to tak bude pořádně ostrý začátek. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 20 v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ivan "Buki" Buchinger se ihned po svém příchodu do organizace Oktagon stal hlavním favoritem na zisk titulu hned ve dvou váhových kategoriích. Bývalý šampion prestižních Cage Warriors a M-1 patří dlouhodobě k nejlepším slovenským zápasníkům a s největší pravděpodobností se stane i druhým Slovákem v UFC po Lajoši Kleinovi.

TIP Vítěz: Ivan Buchinger v kurzu 1,50 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Ivan Buchinger zvítězí

V zápase proti nebezpečnému Piotru Niedzielskimu by měl Buchinger využít především vynikající grappling. Polský fighter má sice značnou kvalitu, což podtrhuje rekord 15 výher a 4 porážek, nicméně "Buki" je zkrátka ještě o level výše. Zkušený Slovák, který se utkal například i s legendárním Conorem McGregorem, nebude mít nejmenší problém Niedzilskiho dostat na zem, kde buď získá cenné body, nebo rovnou zvítězí na úspěšnou submisi.

Ivan Buchinger Piotr Niedzielski
Výhry: 37 Prohry: 7 Výhry: 15 Prohry: 4

Oktagon 20: Buchinger vs. Niedzielski livestream

Livestream celého turnaje Oktagon 20: Vémola vs. Lohoré bude možné sledovat s bonusem zdarma na webu sázkové kanceláře Tipsport. Bitvu Buchingera s Niedzielskim tak rovněž uvidíme v online streamu na Tipsport TV. Druhou možností je pak zakoupení oficiállního přenosu přes PPV, které vyjde v předprodeji na 9,99 eur. V televizi na O2 Sport TV přímý přenos nebude.

Oktagon 20 Buchinger vs Niedzielski video

Zde se můžeme podívat na zápas Ivana Buchingera s Alexeyem Oleinikem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.