Oktagon 21: Leandro Silva vs. Alex Lohoré kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ostře sledovaný zápas mezi Leandrem Silvou a Alexem Lohorém uvidíme už v sobotu 30. ledna. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování Oktagonu 21.

Alex Lohoré bude bojovat s Apollem Foto: Instagram/dakillakingmma

Oktagon 21: Leandro Silva vs. Alex Lohoré kurzy

Hlavním předzápasem na sobotním turnaji Oktagon 21 (30.1.) bude třaskavá bitva mezi Leandrem "Apollem" Silvou a Alexem "Da Killa Kid" Lohorém. Vše nasvědčuje tomu, že uvidíme skutečně světovou bitvu. Klikněte zde a sledujte celý turnaj Oktagon 21 v livestreamu s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Galavečer Oktagon 21: Buchinger vs. Paradeiser má opravdu nabitou kartu. Souboj mezi Silvou a Lohorém je zatím nejzajímavějším fightem, ve kterém se neukáže český ani slovenský bojovník. Kurzovým favoritem je podle bookmakerů Leandro "Apollo" Silva, který ovšem na oficiálním vážení v pátek nesplnil váhový limit a převážil o tři kilogramy.

Alex "Da Killa Kid" Lohoré předvedl velmi solidní výkon v titulovém duelu middleweight (do 84kg) proti Karlosovi Vémolovi. Francouzský fighter podle svých slov doplatil především na váhový deficit. Ve své kariéře totiž v drtivé většině zápasil ve welterové váze (do 77kg).

TIP Vítěz Alex Lohoré v kurze 2,29 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Alex Lohoré zvítězí

Lohoré je oproti Silvovi techničtějším bojovníkem, což by měl využít při krátkých a rychlých kombinacích z ústupu. Zároveň je "Da Killa Kid" i velmi solidním zemařem, což dokázal i v bitvě s českým Terminátorem, který ho sice zvládl nabodovat, ale Lohoré přežil všech pět kol. Na tiket proto patří výhra Alexe Lohorého.

Oktagon 21 Apollo vs. Lohoré livestream

Zápas mezi Alexem Lohorém a Leandrem Silvou bude možné vidět živě v livestreamu s bonusem zdarma na Tipsport TV. Přímý přenos bude na Tipsportu ke všem zápasů turnaje Oktagon 21. Ke sledování online streamu je nutné vsadit si tiket alespoň za 30 Kč. Pro nové sázkaře je navíc připraveno 150 Kč jen za registraci.

Sledujte Oktagon 21 živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.