Oktagon 22: Tato Primera vs. Alex Lohoré kurzy a stream

Turnaj Oktagon 22 přinese i nesmírně zajímavý duel dvou zahraničních fighterů. Bude se radovat Lohoré, nebo Primera? Podívejte se na kurzy a návod ke sledování.

Alex Lohore vs Tato Primera na O22 Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 22: Alex Lohoré vs. Tato Primera kurzy a livestream

Velmi očekávaným zápasem na galavečeru Oktagon 22, který proběhne 27. března 2021 od 18:00, bude souboj Alexe Lohorého s Tatem Primerou. Oba zahraniční fighteři mají velkou kvalitu a tento duel je bezesporu kandidátem na zápas večera. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 22 v livestreamu s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mírným favoritem je Alex Lohoré, který sice své dva dosavadní zápasy v organizaci Oktagon prohrál, ale vždy to bylo proti velmi silným soupeřům a vždy bral fight na poslední chvíli. Nejprve nestačil v pětikolovém titulovém duelu na Karlose Vémolu a následně prohrál na body i s Leandrem Silvou.

Tato Primera naopak v Oktagonu zatím dokázal vybojovat dvě výhry. Proti Gáboru Borárosovi i Andreji Kalašnikovi předvedl velmi dominantní výkon. V duelu s Lohorém na Oktagonu 22 bude ovšem čelit výrazné výškové převaze. Francouzský bojovník je navíc velmi rychlý a má vynikající techniku. V sobotu ochutná Primera v Oktagonu první hořkou porážku. Na tiket patří výhra Lohorého.

TIP Vítěz Alex Lohoré v kurzu 1,65 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat

Alex Lohoré zvítězí

Livestream bitvy Lohoré vs. Primera bude možné sledovat na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme kompletně všechny duely turnaje Oktagon 22. Stačí si vsadit tiket za 30 Kč. Noví sázkaři se navíc mohou těšit i na bonus 150 Kč zdarma. Alternativou je jako obvykle oficiální livestream přes Oktagon PPV, který je možné v předprodeji zakoupit za 9,90 eur.

Sledujte Oktagon 22 živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.