Oktagon 24: Peňáz - Graca kurzy a stream na Youtube

Matěj "Money" Peňáz bude na Oktagonu 24 (29.5.) útočit na další výhru. Podaří se mu porazit kolumbijského Carlose Gracu? Sledujte živě na Youtube zdarma.

Matěj Peňáz bude bojovat na Oktagonu 24 Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 24: Matěj Peňáz - Carlos Graca kurzy a stream zdarma na Youtube

Matěj Peňáz má potvrzeného nového soupeře. Branislav Zuzák totiž musel odstoupit ze zdravotních důvodů. Peňáz se tak na Oktagonu 24, který se koná 29. května, utká s Carlosem Gracou. Zápas bude vysílán zcela zdarma na Youtube, takže livestream může bezplatně sledovat každý. Klikněte zde a sledujte Oktagon 24 živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Promotéři Oktagonu zopakují systém, kdy první zápas bude odvysílán zcela zdarma na Youtube. Na galavečeru Oktagon 24 to bude atraktivní duel Peňáz - Graca, který slibuje velmi zajímavou přestřelku v postoji. Oba borci mají totiž na kontě dvě výhry v prvním kole. Přímý přenos uvidíme od 18:00 na Youtube kanále organizace Oktagon.

TIP Vítěz na KO Matěj Peňáz v kurzu 1,35 sipka Vsadit u Tipsportu

Peňáz zvítězí

Velkým favoritem je domácí Matěj "Money" Peňáz, který stále stoupá žebíčkem střední váhy organizace Oktagon. Nejprve ukončil Jevického a následně i Francouze Debienna. Peňáz navíc výrazně vylepšil boj na zemi. Schopnost odolávat takedownům ovšem proti Gracovi nejspíše potřebovat nebude. Portugalský Carlos Graca je totiž čistokrevný striker. V postoji se ovšem Peňázovi absolutně rovnat nemůže, a proto uvidíme další českou výhru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.