Oktagon 25: Pirát Krištofič vs. Al Matavao kurzy a stream

Samuel Pirát Krištofič se na Oktagonu 25 (19. června) utká s Alem Matavaem. Podívejte se na předzápasovou analýzu a návod ke sledování.

Al Matavao vs. Pirát Krištofič na vážení, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 25: Pirát Krištofič vs. Al Matavao kurzy a livestream

Samuel "Pirát" Krištofič má potvrzený zápas na Oktagonu 25. V brněnské Zoner Boby Hall se už 19. června utká se samojským bojovníkem Alem Matavaem. Slovenský fighter má na kontě už 3 výhry v  řadě a i proti Matavaovi bude nastupovat v roli velkého favorita. Klikněte zde a sledujte živě livestream Oktagon 25.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Samuel "Pirát" Krištofič v posledním zápase zcela deklasoval Mateusze Strzelczyka, kterého ukončil ve druhém kole sérií tvrdých ran. Krištofič dlouhodobě ukazuje velmi dobrou formu, nicméně podceňovat Ala Matavaa by se nemuselo vyplatit.

Samuel Krištofič Al Matavao
13 výher - 3 prohry 8 výher - 4 prohry

Al "Sweetness" Matavao má totiž na kontě zápasy s velmi kvalitními soupeři. Minulý rok se dokonce ucházel i o vstupenku do americké UFC. V zápase na DWCS ovšem neuspěl a v březnu 2021 prohrál opět na KO s Gregorym Rodriguesem.

TIP Vítěz Pirát Krištofič v kurzu 1,27 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat

Krištofič zvítězí

Zápas Pirát vs. Matavao bude bezesporu ozdobou nadcházejícího Oktagonu 25. Oba fighteři totiž mají vysokou kvalitu. Aktuální forma ovšem hovoří jasně pro Piráta, který si připíše další cennou výhru. Celý zápas můžete sledovat živě v livestreamu zdarma s bonusem prostřednictvím Tipsport TV.

Oktagon 25 video na youtube

Zde se můžete podívat na video k turnaji Oktagon 25:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.