Kdy a kde sledovat OKTAGON 43: Kincl vs. Vémola? ▶️ Livestream zdarma

V sobotu od 17:30 začíná OKTAGON 43: Kincl vs. Vémola. Nejočekávanější turnaj tohoto roku si nesmí nechat ujít žádný fanoušek MMA. Podívejte se na návod ke sledování streamu zdarma.

Oktagon 43 Vémola - Kincl 2 proběhne už dnes v Praze Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat OKTAGON 43: Kincl vs. Vémola? Livestream zdarma

OKTAGON 43: Kincl vs. Vémola se koná už dnes v sobotu od 17:30. Nejočekávanější MMA galavečer letošního roku proběhne v pražské O2 Aréně. Hlavním tahákem je samozřejmě bitva nesmiřitelných rivalů Karlose Vémoly a Patrika Kincla. Na Oktagonu 43 ovšem uvidíme čtvrtfinálové zápasy Tipsport Gamechangeru. Klikněte zde a sledujte OKTAGON 43: Kincl vs. Vémola živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na turnaji OKTAGON 43: Vémola vs. Kincl 2 můžete sledovat zcela zdarma v livestreamu na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíte živě kompletně celou zápasovou kartu. Stačí kliknout na záložku "Live" a následně si vybrat konkrétní duel, který chcete online sledovat.

Ke spuštění livestreamů z Oktagonu 43: Kincl vs. Vémola si stačí v posledních 7 dnech vsadit tiket za 30 Kč. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven bonus 500 Kč zdarma za registraci.

Sledujte živě Oktagon 43 zdarma

Oktagon 43: Karlos Vémola vs. Patrik Kincl živě v přímém přenosu a cena PPV na Oktagon TV

Druhou možností, jak sledovat OKTAGON 43: Kincl vs. Vémola, je placený přenos přes Oktagon TV. Cena PPV je v den konání turnaje 13,99 eur. Výhodou je přenos v HD kvalitě a zároveň nákupem přímo podpoříte organizaci Oktagon. Přímý přenos v českých sportovních televizích jako obvykle dostupný nebude.

Oktagon 43 Kincl vs Vémola zdarma video na Youtube - free prelims na Vémola vs. Kincl 2

První zápas na Oktagonu 43 bude znovu volně dostupný na Youtube. Tento fight označený jako free prelims můžete sledovat zcela zdarma bez dalších podmínek. Úvodním duelem bude bitva Daněk vs. Brajshori.

Zde se můžete podívat na záznam z veřejného vážení před Oktagonem 43:

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 43: Vémola vs. Kincl 2 živě?

Livestream pražského turnaje Oktagon 43 i s odvetou Vémola vs. Kincl můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

2️⃣ Bude možné Oktagon 43 Kincl - Vémola sledovat na mobilu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.