Sleduj cestu Macha Muradova v elitní UFC živě na O2 TV

Obrovsky inspirující příběh Makhmuda Muradova chytne za srdce každého fanouška bojových sportů. Kluk, který kdysi přišel do Česka vstříc lepší budoucnosti, udivuje momentálně svými výkony celou UFC. Vychutnej si jeho další zápasy živě na stanici Premier Sport od O2 TV. V tomto článku ti poradíme, jak chytře na to.

Sleduj turnaje UFC od 199 Kč za měsíc Foto: O2 TV

Muradov žije svůj sen v UFC a hlásí: „Můj cíl je titul!“

Víra, vůle, pot i slzy. Cesta na vrchol bývá pořádně těžká a plná překážek. Ne jinak tomu bylo v případě Uzbeka Macha Muradova, který před lety přišel hledat štěstí do České republiky doslova s pár drobnými. Díky své vytrvalosti a talentu si proklestil cestu až do slavné UFC. Jeho popularita přitom stále nabírá na obrátkách, což se odráží i na jeho ambicích.

V nejlepší světové lize dosud nepoznal hořkost porážky a postupnými kroky se přibližuje absolutní špičce střední váhy. Už ve svém dalším zápase může otevřít brány do TOP 20 divize. Sleduj zápasy Macha Muradova v UFC živě na stanici Premier Sport od O2 TV

To nejlepší světové MMA živě na Premier Sport od O2 TV

Makhmud Muradov už dávno přerostl hranice Uzbekistánu i České republiky. K oběma zemím se ale hrdě hlásí. Spolupracuje se silnými tuzemskými značkami, na Instagramu sleduje jeho profil přes 1,5 milionů fanoušků a v červnu 2021 se stal ambasadorem O2 TV v rámci projektu O2 TV - My jsme sport. Udržuje skvělé vztahy s nejlepším boxerem všech dob Floydem Mayweatherem a i díky vztahu s Monikou Bagárovou je známou tváří českého showbyznysu.

sipka Tip pro tebe: výhodné předplatné stanice Premier Sport v O2 TV Sport Pack

Vzhledem k tomu, že se Macha kdysi ujal legendární rváč i trenér Petr Monster Kníže a udělal z něj bojovníka světových rozměrů, má "český uzbek" k naší zemi velké citové pouto. A také ho zde pojí spousta přátelství a hlavně rodina. Tato tabulka mapuje jeho cestu ve slavné UFC, se kterou podepsal smlouvu v roce 2019

Přehled zápasů Makhmuda Muradova v UFC
28. 8. 2021 Mach Muradov vs. Gerald Meerschaert
23. 1. 2021 Mach Muradov (TKO)
vs. Andrew Sanchez
7. 12. 2019 Mach Muradov (KO) vs. Trevor Smith
28. 9. 2019 Mach Muradov (body) vs. Alessio Di Chirico

Jedině O2 TV ti dá nejvíc bojového umění i dalších sportů

O2 TV se na svém kanálu věnuje turnajům světoznámé MMA organizace UFC. Ve svém repertoáru bojových sportů toho má ale daleko více. Největší poskytovatel sportovního obsahu u nás si totiž dobře uvědomuje rostoucí oblibu tohoto odvětví.

Kromě MMA si užiješ díky O2 TV Sport Packbox či kickbox. Kromě přímých přenosů turnajů bojových sportů tu najdeš i různé pořady, které ti dají nahlédnout do zákulisí příprav i soukromí bojovníků. Nezapomeň, že máš možnost přehrát si vybranou událost až týden zpětně, to vše navíc ve fantastickém HD obraze.

Kromě Macha Muradova samozřejmě nesmíš propásnout zápasy Jirky Procházky, Davida Dvořáka, nebo Slováka Lajoše Kleina. Všichni zmínění borci dělají v UFC česko-slovenskému MMA výbornou reklamu a díky nim zájem o smíšené bojové umění stále roste.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.