Sledujte livestream RFA 10 živě Sivák vs. Tokhtarov online

Mistr světa Václav Sivák dnes nastoupí do titulového zápasu na turnaji RFA 10 v Havířově. Jak sledovat jeho zápas s Ruslanem Tokhtarovem živě? Poradíme vám v článku.

Sivák jde bránit svůj titul RFA Foto: RFA

Kdy sledovat Sivák vs. Tokhtarov o titul: RFA 10 online live stream (datum, čas)

Elitní Václav Sivák i přes komplikace soupeře nakonec dnes okolo 22:30 nastoupí do své první titulové obhajoby. Na turnaji RFA 10 ho čeká Ruslan Tokhtarov, který nesplnil předem daný váhový limit a nemůže získat šampionský pás. Udělí mu Sivák lekci a připíše si další výhru? Vsaďte si s bonusem za jednoduchou online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ještě pár hodin před soubojem Sivák vs. Tokhtarov nebylo jisté, že k hlavnímu taháku turnaje v Havířově vůbec dojde. Dagestánec trénující ve Vídni měl totiž obrovské problémy na váze, když nesplnil limit o 2 kila. Sivák po dohodě s trenéry a vedením RFA nabídl soupeři sobotní převážení, kde musel splnil předem daný limit, aby zápas mohl proběhnout.

Turnaj RFA 10 Sivák kde sledovat zdarma free – cena PPV Real Sport TV, Tipsport TV

Vsadit si na Vaška Sivák můžete u Tipsportu ZDE. Oproti minulosti ovšem přímý přenos na Tipsport TV k dispozici nebude. Jedinou cestou, jak se na celý turnaj RFA 10 podívat živě je nákup PPV na realsport.tv.

Počítejte s cenou pay-per-view okolo 10 EUR, přičemž je tento galavečer součástí výhodnějšího balíčku. Zápasy můžete sledovat, kdekoliv s přístupem na internet, ať už na mobilu, tabletu, nebo PC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a s kým má dnes Sivák zápas o titul?

Šampion Václav Sivák se dnes v sobotu 13. května okolo 22:30 utká ve své první obhajobě titulu RFA s Ruslanem Tokhtarovem. Návod, jak sledovat zápas živě, najdete v tomto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas Vaška Siváka se komplikuje

Sivákův soupeř nenavážil. Jak to bude s titulovou bitvou?

RFA zveřejnila výsledky vážení před sobotním turnajem a titulová bitva se rázem ocitla v ohrožení, Sivákův soupeř nenavážil. Přijme Sivák...

Václav Sivák je světovou hvězdou postoje

Vašek Sivák přibližuje, jak je to s jeho přesunem do MMA

Hvězdný Václav Sivák už v sobotu poprvé v letošním roce vběhne do ringu. Při té příležitosti se rozpovídal o aktuální přípravě i...

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...