UFC 259: Petr Yan vs. Aljamain Sterling kurzy a stream

Duel o titul v bantamweight mezi Petrem Yanem a Aljamainem Sterlingem slibuje velmi vyrovnanou bitvu. Podívejte se na kurzy a návod ke sledování.

Petr Yan bude obhajovat pás šampiona Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

UFC 259: Petr Yan vs. Aljamain Sterling kurzy a livestream

Turnaj UFC 259, který proběhne v Las Vegas už 6. března, nabídne hned tři titulové souboje. V jednom z nich se utká šampion Petr Yan s vyzyvatelem Aljamainem Sterlingem. Duel v bantamweight slibuje velmi vyrovnanou podívanou. Klikněte zde a sledujte celý galavečer UFC 259 živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Petr "No Mercy" Yan je v organizaci UFC stále neporažen. Jeho bilance 15 výher a pouze jedna porážka budí zasloužený respekt. Jeho soupeř Aljamain Sterling má ovšem také velmi dobrý rekord 19-3. Petr Yan je především vynikající striker, který má na kontě 7 výher na KO. Naopak Sterling je lepší v grapplingu. Své soupeře totiž dokázal už devětkrát ukončit na submisi.

Samotný duel se s největší pravděpodobností bude rozhodovat na body. Očekává se totiž poměrně opatrný průběh, kde se oba borci budou snažit prosadit svůj styl boje. Yan i Sterling navíc vynikají skvělou fyzičkou, takže se za nějakým předčasným ukončením nebude hnát ani jeden z nich.

TIP Zápas skončí na body v kurzu 2,15 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Zápas skončí na body

UFC 259: Petr Yan vs. Aljamain Sterling livestream sledovat zdarma

Kompletně celý turnaj UFC 259 bude možné sledovat zcela zdarma prostřednictvím livestreamu na Fortuna TV. Na webových stránkách sázkové kanceláře Fortuna naleznete stream všech fightů UFC. Stačí si je vždy vybrat v sekci live sázek a následně se vám spustí onlinestream. Hlavní kartu turnaje odvysílá i sportovní televize Premier Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Amanda Nunes v boji - Zdroj A.RICARDO, Shutterstock.com

UFC 259: Amanda Nunes vs. Megan Anderson kurzy, tip

Nejlepší bojovnice historie UFC ⭐ Amanda Nunes ⭐ se představí na turnaji už o tomto víkendu. Duel s australskou vyzyvatelkou Megan Anderson...

Bojové sporty, UFC 253, Mixed Martial Arts (MMA) - ČTK, AP, L.E. Baskow

UFC 259: Blachowicz vs. Adesanya datum a informace

Galavečer UFC 259 🧨 s fantastickou kartou proběhne už 6. 3. 2021.⏳ Vše, co potřebuješ vědět k tomuto nadupanému turnaji ⭐ najdeš v článku.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.