UFC 265: Sleduj bitvu o prozatímní titul Gane vs. Lewis živě

Titulový zápas, který vyvolal obrovskou vlnu kritiky je tady! V noci ze soboty 7. 8. na neděli 8. 8. si to neporažený Ciryl Gane a ostřílený Derrick Lewis rozdají o prozatímní pás těžké váhy UFC! Pro radu, jak a kde si pustíš turnaj živě, čti dále.

UFC 265 vysílá živě stanice Premier Sport Foto: O2 TV

UFC 265: Ciryl Gane vs. Derrick Lewis o prozatímní titul těžké váhy

Hlavní duel našlapané karty turnaje UFC 265 obstará souboj těžkých vah. Ciryl Gane a Derrick Lewis se střetnou o nečekaný titul, jehož vítěz následně vyzve současného šampiona Francise Ngannoua. Bude slavit obrovský kurzový favorit Ciryl Gane, nebo si životní zářez připíše mistr překvapení Derrick Lewis?

Máloco spustilo v poslední době takové diskuze, jako překvapivý krok Dany Whitea v rámci těžké váhy. Ten dává na turnaji UFC 265 šanci zabojovat o prozatímní titul Cirylu Ganeovi a Derricku Lewisovi. Za souboj aktuální dvojky a trojky těžké divize se snesla na hlavu šéfa UFC obrovská kritika, přesto ten zápas chce vidět každý fanoušek smíšeného bojového umění.

sipka KOMPLETNÍ FIGHT CARD TURNAJE UFC 265 NAJDEŠ ZDE

Ciryl Gane má na svém kontě 9 výher a dosud nepoznal v profi kariéře hořkost porážky. V zápase bude mít velkou výškovou převahu i lepší pohyb. Stejně tak je daleko techničtějším a komplexnějším typem bojovníka, než jeho soupeř. Derrick Lewis totiž těží zejména ze svého knockout úderu, což ale bude Gane díky velmi dobré práci se vzdáleností kontrolovat.

Soupeři 36letého Derricka Lewise velice často podceňují, což se naposledy zle vymstilo Curtysu Blaydesovi, kterého podsaditý Lewis vypnul přesně načasovaným zvedákem. Své o tom ví i elitní český zápasník Viktor Pešta, který granáty „černé bestie“ v minulosti ochutnal.

UFC 265 na Premier Sport živě, přímý přenos v TV a na internetu

Pro sledování galavečeru UFC 265 existuje několik možností. Pro českého fanouška je nejpohodlnější pustit si přímý přenos hlavní karty od 4:00 na stanici Premier Sport. Ještě před samotným startem živého vysílání UFC 265 se můžeš naladit několika pořady s MMA tematikou, včetně UFC countdownu, který ti dá nahlédnout do příprav obou zápasníků.

Klikni ZDE a sleduj turnaje UFC živě na O2 TV

Velkou výhodou je, že si na Premier Sport můžeš zápasy přetočit a podívat se na ně i zpětně. Vše navíc v doprovodu česko-slovenského komentáře. Díky výhodnému balíčku O2 TV Sport Pack tě vyjde stanice Premier Sport na přijatelných 199 Kč za měsíc. Fantastická HD kvalita obrazu je samozřejmostí.

UFC live stream online na Fortuna TV živě

Příjemnou zprávou je také možnost sledování živého streamu turnaje UFC 265 na Fortuna TV. Za velmi jednoduchou online registraci na pár kliknutí bereš sázkový bonus, za který si můžeš vsadit na svoje favority a užít si tak sledování zajímavých soubojů naplno!

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Derrick Lewis - Zdroj Mwsportsart, Shutterstock.com

Všechno je jinak! Lewis jde o prozatímní titul, Ngannou se zlobí

Těžká divize UFC, které aktuálně kraluje Francis Ngannou, dostává nečekanou zápletku. Z původně avizovaného duelu Lewis - Ngannou sešlo. Do...

Ciryl Gane bude bojovat s Derrickem Lewisem o pás prozatimního šampiona

UFC 265: Lewis vs. Gane informace, datum a program

UFC 265 s hlavním zápasem o prozatimní titul v těžké váze mezi Lewisem a Ganem ⭐ se koná už 7. srpna. Podívejte se na kompletní informace,...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.