ACA 122: Michal Martínek vs. Tomas Pakutinskas datum, kurzy

Michal Martínek má před sebou další zápas. Na turnaji ACA 122 se 23. dubna utká s Tomasem Pakutinskasem. Podívejte se na informace a návod ke sledování.

Michal Martínek bude bojovat na turnaji ACA 122 Foto: OKTAGON MMA

ACA 122: Michal Martínek vs. Tomas Pakutinskas datum a informace

Michal "Blackbeard" Martínek bude už v pátek 23. dubna 2021 bojovat na turnaji ACA 122. Soupeřem mu bude litevský fighter Tomas Pakutinskas. Galavečer proběhne v Bělorusku, konkrétně v Minsku. Pro bývalého šampiona Oktagonu Michala Martínka to bude druhý zápas v organizaci ACA. Začátek je naplánován na 17:00. Michalův zápas by pak měl přijít na řadu přibližně v 19:00. Klikněte zde a sledujte živě MMA zápasy v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Michal "Blackbeard" Martínek má aktuálně na kontě 8 výher a 2 porážky. V posledním zápase nestačil v přemiéře v organizaci ACA na Daniela Jamese, kde svého soupeře sice v prvním kole téměř ukončil, nicméně v polovině druhého tvrdě inkasoval a rozhodčí musel zápas ukončit na TKO.

ACA 122: Michal Martínek vs. Tomas Pakutinskas analýza a kurzy

Český fighter Michal Martínek je před duelem s Tomasem Pakutinskasem podle odborníků i bookmakerů poměrně značným favoritem. Martínek má bezesporu výraznou výhodu v technice i ve zkušenostech s těžkými soupeři.

TIP Vítěz Michal Martínek v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem na MMA

Martínek zvítězí

Pakutinskas doposud tak kvalitního borce jako je Martínek v kariéře neporazil. Českému Blackbeardovi by měl navíc vyhovovat i styl Litevce, který chodí často už od prvního kola bezhlavě do útoku. Na tiket proto patří výhra bývalého šampiona Oktagonu Michala Martínka ve velice pěkném kurzu.

ACA 122: Michal Martínek vs. Tomas Pakutinskas fight card, program a výsledky

Kromě Michala Martínka uvidíme na turnaji ACA 122 i dalšího Čecha. Vítězslav Rajnoch se v hlavním předzápase střetne s legendárním Artiomem Damkovskym. Na galavečeru se měl původně představit i slovenský fighter Tomáš Deák. Ten však nakonec kvůli zranění nenastoupí.

ACA 122 FIGHT CARD, PROGRAM, VÝSLEDKY A ZÁPASY
Dmitry Poberezhets vs. Tony Johnson (TKO)
Vítězslav Rajnoch vs. Artem Damkovsky (KO)
Raul Tutarauli vs. Aurel Pirtea (submise)
Daniel James vs. Daniel Omielanczuk (rozhodnutí)
Piotr Strus vs. Rafal Haratyk (rozhodnutí)
PRELIMS
Maziar Elhamivarmezani vs. Vladislav Yankovsky (rozhodnutí)
Tomas Pakutinskas vs. Michal Martínek (rozhodnutí)
Levan Makashvili (rozhodnutí) vs. Elisman Lima Da Silva
Azamat Bekoev (submise) vs. Chris Honeycutt
Karol Celinski vs. Dimitriy Mikutsa (KO)
Dmitriy Parubchenko (rozhodnutí) vs. Tihomir Blagovestov
Bidzina Gavashelishvili (rozhodnutí) vs. Mikael Silander
Alexander Kovalev (submise) vs. Markus Rytohonka

ACA 122 Martínek vs. Pakutinskas sledovat online livestream zdarma na internetu a přímý přenos v TV

Turnaj ACA 122 i s bitvou Martínek vs. Pakutinskas a zápasem Vítězslava Rajnocha bude možné sledovat pouze v livestreamu na internetu. Online stream bude vysílán na oficiálním webu organizace ACA. Cena PPV vyjde na 199 rublů, což je v přepočtu necelých 60 Kč. Jako obvykle budou samozřejmě dostupné i streamy zdarma, které naleznete na internetu. V české ani slovenské televizi ovšem bohužel přímý přenos neuvidíme.

Zde se můžete podívat na video, ve kterém Michal Martínek porazil veterána UFC Viktora Peštu.

Vítězslav Rajnoch vs. Artem Damkovsky na ACA 122

Kromě Michala Martínka se na turnaji ACA 122 představí i český fighter Vítězslav Rajnoch, který nastoupí v hlavním předzápasem s veteránem Artemem Damkovskym. Před Rajnochem je tak bezsporu největší výzva v kariéře.

1️⃣Kdy se koná turnaj ACA 122?

Turnaj ACA 122 se zápasem Michal Martínek vs. Tomas Pakutinskas proběhne 23. dubna v běloruském Minsku.

2️⃣Jaké jsou kurzy na zápas Martínek vs. Pakutinskas?

Velkým favoritem duelu Martínek - Pakutinskas na ACA 122 je český fighter Michal "Blackbeard" Martínek. Martínek ve své kariéře změřil síly s výrazně těžšími soupeři. Pro aktuální výši kurzů se podívejte do tohoto článku.

3️⃣Bude možné sledovat turnaj ACA 122: Martínek vs. Pakutinskas?

Celý galavečer ACA 122 i se zápasem Michala Martínka a samozřejmě i Vítězslava Rajnocha bude možné sledovat živě pouze prostřednictvím livestreamu na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Lajoš Klein zná jméno příštího soupeře

Další cíl Lajoše Kleina v UFC má jméno. O koho jde?

První Slovák v nejlepší lize MMA Ludovíť Klein už zná kromě termínu i jméno příštího soupeře. Jeho formu prověří svěřenec Stipeho Miocice...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...