ACA 126: Tomáš Deák vs. Khusain Shaikhaev datum, analýza, tip

Slovenský zápasník Tomáš Deák má před sebou svůj druhý zápas v Rusku. Na turnaji ACA 126 vyzve 16. 7. neporaženého Khusaina Shaikhaeva.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Tento zápas se na turnaji ACA 126 neuskuteční. Tomáš Deák by se měl podle zákulisních informací představit na domácím turnaji OKTAGON 27.  

Submise jsou velkou specialitou Tomáše Deáka Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Tomáš Deák zápas na ACA 126 netrpělivě vyhlíží a hlásí: „konečně se fakt těším“

Začátek ruského dobrodružství nevyšel Tomáši Deákovi zrovna ideálně. Na úvod jasná porážka na škrcení a poté vleklé zdravotní problémy. V pátek 16. 7. ale přijde čas otočit list a vrátit se na vítěznou vlnu. Neporažený domácí borec Shaikhaev ovšem budí respekt. O to větší výzva to pro jednu z nejlepších bantamových vah v česko-slovensku všech dob je. Klikni ZDE a vsaď si na MMA zápasy s bonusem za snadnou online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj ACA 126 proběhne v ruském Soči a hlavním zápasem je titulový duel polotěžké váhy Magomedov - Egemberdiev. V duelu Deáka se Shaikhaevem budeme svědky srovnání dvou výborných zemařů.

ACA 126: Soči, Rusko, 16.7.2021
Jméno Tomáš Deák Khusain Shaikhaev
Bilance 20-11-1-1NC 10-0

Tomáš Deák vs. Khusain Shaikhaev preview a sázkový tip

Bývalý šampion organizace Oktagon, Tomáš Deák, se vrací po vleklém zranění lokte. Po listopadové porážce s Mikaelem Silanderem musel odvolat zápas na turnaji ACA 122, a tak se o reparát v prestižní ruské organizaci pokusí až nyní. Tomáš je členem bratislavského OFA, kde pod vedením Ilji Škondriče trénuje s takovými fightery, jakými jsou Vojto Barborík či Robo Pukač.

Rodák z hlavního města Slovenska je na naší scéně vnímán jako komplexní typ bojovníka. Jeho celkových 20 výher jsou téměř rovnoměrně rozprostřeny mezi knockouty, submise i bodové rozhodnutí. Jeho zápasy se velmi často odehrávají na zemi, a v tomto konkrétním zápase bude mít výhodu v zápasových zkušenostech. Tomáš se také nechal slyšet, že i přes kratší přípravu má konečně obrovskou chuť do zápasu.

Khusain Shaikhaev není v ACA žádným nováčkem. V této organizaci se poprvé objevil v lednu 2019 a všechny 4 dosavadní zápasy dokázal vyhrát. Celkově má na svém kontě 10 výher a žádnou porážku. Rovnou polovinu z nich si připsal na submisi, přičemž jeho zdaleka nejoblíbenější technikou je škrcení Rear Naked Choke. 24 letý Shaikhaev patří mezi početné zástupy ruských zápasníků, kteří se specializují na boj na zemi.

ACA 126 fight card - program, výsledky

Kompletní zápasovou kartu najdeš na tomto místě. Po skončení zde budou i výsledky jednotlivých zápasů.

ACA 126: Magomedov vs. Egemberdiev, Soči, Rusko, 16.7.2021
MAIN CARD
Light heavyweight Evgeniy Egemberdiev vs. Muslim Magomedov
Lightweight Marat Balaev vs. Joao Luiz Nogueira
Featherweight
Roman Ogulchansky vs. Dzhihad Yunusov
Lightweight
Daud Shaikhaev vs. Samvel Vardanyan
Heavyweight Denis Smoldarev vs. Ruslan Magomedov
Lightweight Adlan Bataev vs. Ivan Solovyev
Heavyweight Evgeniy Goncharov vs. Francimar Barroso
Bantamweight Nashko Galaev vs. Cleverson Silva
Featherweight Nilton Gaviao vs. Mehdi Baydulaev
Bantamweight Khusein Shaikhaev vs. Tomáš Deák

ACA 126 live: Tomáš Deák živě v online PPV livestreamu

Turnaje ruské organizace ACA, včetně toho s pořadovým číslem 126 je možné sledovat pouze pomocí placeného PPV přenosu. Jeho cena je nicméně příznívá (okolo 60Kč).

Ostatní volně dostupné streamy nejsou podobně jako v případě MMA livestreamů z domácí scény příliš pravděpodobné. Rozhodně ale doporučujeme zkontrolovat v den turnaje nabídku streamů na Fortuna TV, občas se tam totiž některé akce na poslední chvíli objeví.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ronald Paradeiser slaví vítězství

Ronald Paradeiser - životopis a zápasy MMA bojovníka

Obrovsky talentovaný a pokorný zápasník🤗, který má na svém kontě i přes svůj nízký věk celou řadu cenných skalpů.☝ Toto je příběh a kariéra...

Robo Pukač při práci na zemi během zápasu

Róbert Pukač – profil a statistiky zápasníka MMA

Diamantový čávo 💎 Robo Pukač je jedním z nejznámějších slovenských MMA fighterů☝. Po překonání dlouhého zranění nastupuje od roku 2018 v...