ACA 132: Michal Martínek vs. Denis Smoldarev kurzy, datum a stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Michal Martínek se na ACA 132 utká v těžké váze s Denisem Smoldarevem. Duel proběhne 19. listopadu v Minsku. Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

Michal Martínek má před sebou další zápas v ACA Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

ACA 132: Michal Martínek vs. Denis Smoldarev informace a datum zápasu

Michal Martínek má před sebou další velkou bitvu. Český fighter se na turnaji ACA 132 utká s nebezpečným Denisem Smoldarevem. Galavečer ACA 132 proběhne už v pátek 19. listopadu od 17:00. Fight Martínek vs. Smoldarev bude hlavním předzápasem celé akce. Klikněte zde a vsaďte si na ACA 132 s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

ACA 132 Martínek vs. Smoldarev výsledek zápasu

Michal Martínek si bohužel ve třetím zápase v organizaci ACA připsal porážku. Denis Smoldarev prakticky prvním úderem poslal českého fightera na zem, kde ho následně zasypal údery a rozhodčí musel bitvu ukončit. Smoldarev tak zvítězil v 1. kole po 32. sekundách.

ACA 132: Denis Smoldarev - Michal Martínek program a výsledky, fight card

Kompletní fight card turnaje ACA 132 naleznete v této tabulce. Hlavním zápasem je titulová bitva v těžké váze mezi Tonym Johnsonem Jr. a Mukhamadem Vakhaevem. Michal Martínek se s Denisem Smoldarevem střetne v hlavním předzápase. Po skončení turnaje zde naleznete i aktualizované výsledky.

ACA 132: JOHNSON VS. VAKHAEV - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Tony Johnson Jr. def. Mukhamad Vakhaev TKO
Denis Smoldarev def. Michal Martínek TKO
Beslan Isaev def. Cristian Brinzan KO
Nikola Dipchikov def. Chris Honeycutt KO
Herdeson Batista def. Levan Makashvili body
German Barsegyan def. Andrey Kalechits body
Raul Tutarauli def. Herbert Batista body
Daniel James def. Raphael Pessoa TKO
Makharbek Karginov def. Khaseyn Shaikhaev body
Adlan Bataev def. Lukasz Kopera body
Josiel Acougueiro Silva def. Bidzina Dato Gavasheli sub
Vazha Tsiptauri def. Dmitriy Romanov body

ACA 132 Martínek vs. Smoldarev livestream online sledovat živě přímý přenos zdarma

Celý turnaj ACA 132 i se zápasem Michala Martínka bude možné sledovat v livestreamu. Oficiální placený stream poběží na oficiálním webu organizace ACA MMA. Cena za tento živý stream je přibližně 10 eur. Přímý přenos galavečeru ACA 132 v televizi bohužel s největší pravděpodobností neuvidíme. Live stream Martínek vs. Smoldarev naleznete na internetu i zdarma, tyto free živé přenosy ovšem nemají příliš velkou kvalitu obrazu. Rovněž doporučujeme kontrolovat nabídku streamů sázkové kanceláře Fortuna, která živě vysílá například i UFC.

1️⃣Jak bude možné sledovat živě zápas Martínek vs. Smoldarev?

Celý turnaj ACA 132 bude možné vidět živě v livestreamu na internetu. Pro návod na stream se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Kde je favoritem zápasu Smoldarev vs. Martínek na ACA 132?

Mírným favoritem hlavního předzápasu na ACA 132 je estonský bojovník Denis Smoldarev. Český fighter Michal Martínek ale rozhodně není bez šance. Pro aktuální výši kurzů se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

ACA 132 Martínek vs. Smoldarev kurzy a analýza zápasu

Michal Martínek v posledním zápase po velmi dobrém výkonu zvítězil proti Thomasi Pakutinskasovi na body. Denis Smoldarev bude mít ovšem výraznou výhodu ve výšce i ve váze. Estonský fighter totiž měří přes dva metry a váží 120 kg. Martínek je ale dlouhodobě zvyklý bojovat s vyššími i těžšími soupeři.

TIP Vítěz Michal Martínek v kurzu 2,22 sipka Vsadit u Fortuny

Martínek zvítězí

V Polsku navíc prošel tvrdou přípravou s bojovníky, kteří už dokázali Smoldareva porazit. Pokud se Blackbeardovi podaří správně zkracovat vzdálenost může Estonce i knockoutovat. Úder na to totiž rozhodně má. Není to ostatně tak dávno, co v titulovém duelu organizace Oktagon zlomil jednou ranou čelist Viktoru Peštovi. Na tiket patří výhra českého bojovníka.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...