ACA 142: Rustam Kerimov vs. Tomáš Deák kurzy, datum a analýza

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tomáš Deák má před sebou v organizaci ACA obrovskou výzvu. Na cestě k titulovému zápasu se mu nyní postaví neporažený Rustam Kerimov. Podrobnosti najdete v článku.

AKTUALIZOVÁNO: Zápas Tomáše Deáka s Rustamem Kerimovem byl ZRUŠEN pro nesplnění váhy ruského bojovníka. Ten nedokázal splnit ani domluvenou catchweight do 64 kilogramů a po nenavážení o 900 gramů Deák k tomuto utkání nepřistoupil.

AKTUÁLNÍ INFOONLINE LIVESTREAMFIGHT CARD

Tomáš Deák jde do další bitvy v ACA Foto: Tipsport

Hodnocení turnaje ACA 142: 8,4/10

  • Datum a místo konání: Sobota 13. srpna od 19:30, Kazaň, Rusko
  • Nabídka sázek: Pro aktuální kurzy sledujte nabídku Sázkových kanceláří

ACA 142: Rustam Kerimov vs. Tomáš Deák MMA zápas 3x5min. – informace

Slovenský bijec Tomáš Deák vyhlíží jednu z největších bitev své dosavadní kariéry. V sobotu 13. srpna okolo 22:00 se mu do cesty postaví bývalý šampion a světová bantamová jednička mimo UFC a Bellator, Dagestánec Rustam Kerimov. Udělá Deák důležitý krok k titulu? Vsaďte si na MMA s bonusem za online registraci tady

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kerimov vs. Deák ACA 142 preview

Tomáš Deák se počtvrté postaví do klece v ruské organizaci Absolute Championship Akhmat. Po úvodní porážce s Mikaelem Silanderem si 31letý bývalý šampion organizací Oktagon a Fight Night Global připal dvě vítězné submise proti kvalitním domácím borcům Emranu Israfilovi a naposledy Muradu Kalamovovi.

Deák se měl původně utkat s Magomedem Ginazovem, který se ale zranil a slovenský bojovník se rozhodl přijmout výzvu v podobě zápasu s Rustamem Kerimovem. To ovšem není jediná změna, která se okolo Tomáše Deáka udála. Společně s dalšími parťáky se totiž rozhodl opustit řady bratislavské Octagon Fighting Academy a nově trénuje ve Cvičisku pod vedením Borise Topčiče. Deák bude v tomto zápase nejvíce spoléhat na svoje zkušenosti a BJJ schopnosti. Případné vítězství by ho pravděpodobně vystřelilo k boji o titul.

BILANCE
Rustam Kerimov (16-0) Tomáš Deák (22-11-1)

Rustam Kerimov je neporažený dagestánský bojovník, který v minulosti držel šampionský pás bantamové váhy. Ten dokonce dvakrát úspěšně obhájil, poté ale následovala dvouletá pauza, během které o titul pro neaktivitu přišel. V říjnu 2021 se do zápasového rytmu vrátil a na body porazil Daniela Oliveiru de Almeidu a v lednu i Abdula Rakhmana Dudaeva. Podle uznávaného žebříčku fightmatrix je Kerimov nejlepší bantamovou váhou na světě mimo zápasníky UFC a Bellatoru. Je dokonce výše umístěný i než aktuální šampion ACA Oleg Borisov.

Kerimov je skutečně výjimečný bojovník, jehož wrestling vychází z pověstné dagestánské školy. Tomáš Deák má nepochybně určité šance na vítězství, cesta k úspěchu ale zřejmě povede přes ukončení před časovým limitem. Pro Kerimova by to znamenalo vůbec první profesionální MMA porážku.

Jak a kdy sledovat ACA 142 živě Deák zdarma zápas proti Kerimovovi? Online livestream

Pro sledování turnaje ACA 142: Gadzhidaudov vs. Amagov bude dostupné placené PPV organizace ACA. Na ostatní volně dostupné streamy na internetu se většinou nedá spolehnout. Turnaj startuje v sobotu od 19:30 a zápas Tomáše Deáka by měl být hlavním předzápasem celé karty a na řadu by měl přijít okolo 22:00.

ACA v televizi nenabízí žádná z tuzemských TV stanic. S odstupem času najdete některé zápasy na oficiálním YouTube kanále ACA. Zde se podívejte na poslední a vítězný zápas Tomáše Deáka.

ACA 142 fight card – program a výsledky

Na složení jednotlivých zápasů se podívejte v této tabulce.

ZÁPASY ACA 142
Welterweight Ustarmagomed Gadzhidaudov vs. Azamat Amagov
Bantamweight Rustam Kerimov vs. Tomáš Deák
Featherweight Tural Ragimov vs. Levan Makashvili
Flyweight
Andrey Kalechits vs. Lenar Suleymanov
Middleweight Mikhail Dolgov vs. Irwing Machado
Flyweight
Osimkhon Rakhmonov vs. Myrzamidin Pazylov
Welterweight Bay-Ali Shaipov vs. Renato Gomes
Flyweight Mansur Khatuev vs. Ruslan Abiltarov
Lightweight
Abubakar Mestoev vs. Alain Ilunga
Lightweight Aurel Pirtea vs. Ayndi Umakhanov

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser slaví vítězství

Ronald Paradeiser - životopis a zápasy MMA bojovníka

Obrovsky talentovaný a pokorný zápasník🤗, který má na svém kontě i přes svůj nízký věk celou řadu cenných skalpů.☝ Toto je příběh a kariéra...

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...