AMC Fight Nights Global: Minakov vs. Petrosyan

Turnaj Fight Nights Global: Steel heart IX přinese titulový zápas Minakov - Petrosyan. Na tento duel je možné vsadit. Podívejte se na analýzu v článku.

Petrosyan bude bojovat na FNG Foto: Instagram/armenpetrosyan86

FNG Minakov vs. Petrosyan kurzy, informace a datum

Zajímavý souboj uvidíme na ruském turnaji AMC Fight Nights Global (FNG), který proběhne 21. ledna 2021 od 16:00. Hlavní zápas večera obstará dvojice Dmitry Minakov - Armen Petrosyan. Vítěz se stane šampionem polotěžké váhy. Na tento fight je navíc možné si i vsadit. Klikněte zde a sázejte na MMA s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Favoritem duelu o pás šampiona organizace Fight Night Global je arménský fighter Armen Petrosyan, který má za sebou tři duely v MMA. Všechny navíc dokázal ukončit před limitem na TKO. Jeho soupeř Dmitry Minakov je ovšem rovněž velmi kvalitním zápasníkem s bilancí 4-1. Minakov v posledním zápase navíc porazil i Moise Rimbona, se kterým se v roce 2018 utkal i Karlos Vémola.

TIP Vítěz Minakov D. v kurzu 2,55 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem na MMA

Minakov zvítězí

Zajímavý souboj stylů, kdy Petrosyan je klasický postojář a Minakov naopak vynikající wrestler, bude nejspíše vyznívat spíše pro ruského bojovníka. Armen Petrosyan totiž bude mít velké problémy s obranou proti takedownům. Očekáváme proto podobný průběh, jako jsme mohli sledovat na turnaji Oktagon 20 mezi Danielem Škvorem a Omarem Sy. Na tiket proto patří výhra Minakova.

AMC Fight Nights Global: Minakov vs. Petrosyan fight card

Na turnaji AMC Fight Nights Global: Steel Heart XI jsou potvrzené následující zápasy:

AMC Fight Nights Global: Steel Heart XI FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Dmitry Minakov vs. Armen Petrosyan
Anatoly Kondratiev vs. Moris Boleyan
Kuat Khamitov vs. Magomed Magomedov
Viktoriya Khodko vs. Sofiya Shvyreva
Vladimir Ishmenev vs. Anthony Serre
Egor Belkov vs. Aleksandr Ivaschenko
Nizambek Zhunusov vs. Vladimir Byalobzhitsky

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.