Babilon MMA 19: Stawowy vs. Szaflarski datum kurzy

Polský turnaj Babilon 19 nabídne zajímavé zápasy, na které je možné sázet. Podívejte se na kurzy, fight card a návod ke sledování livestreamu.

Szaflarski bude bojovat na Babilon MMA 19 Foto: Instagram/kevinszaflarski

Babilon MMA 19: Stawowy vs. Szaflarski kurzy

Polský turnaj Babilon MMA 19 s hlavním zápasem těžké váhy mezi Filipem Stawowym a Kevinem Szaflarskim se koná 12. února 2021. Start je naplánován na 18:00. Celkem je zde potvrzeno 8 zápasů a na všechny je možné sázet. Klikněte zde a vsaďte si na MMA s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Favoritem main eventu zajímavého turnaje Babilon MMA 19 je Kevin Szaflarski, který od svého prvního a prohraného zápasu nasbíral 9 výher v řadě. Szaflarski je totiž výrazně komplexnějším fighterem než jeho soupeř.

TIP Vítěz Kevin Szaflarski v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Fortuny

Szaflarski zvítězí

Bojovník Filip Stawowy je sice vynikajícím postojářem, ale dá se předpokládat, že se zápas poměrně rychle dostane na zem, kde bude bez šance. Stawowyho jedinou šancí je snaha o rychlé KO, ale na to Szaflarski až příliš kvalitním postojářem. Na tiket proto patří výhra favorita.

Babilon MMA 19: Stawowy - Szaflarski fight card, program a výsledky

Na turnajové fight card jsou potvrzené následující zápasy. Po skončení Babilonu MMA 19 zde naleznete i aktualizované výsledky.

Babilon MMA 19: Stawowy vs. Szaflarski fight card a výsledky
Kevin Szaflarski vs. Filip Stawowy
Róża Gumienna vs. Ekaterina Shakalova
Damian Olszewski vs. Marcin Kalata
Hubert Lotta vs. Piotr Kacprzak
Mateusz Głuch vs. Kamil Kraska
Karol Kutyła vs. rtur Drążek
Mateusz Sosnowski vs. Konrad Rusiński
Grzegorz Rutkowski vs. Kacper Tomaszewski

Babilon MMA 19: Stawowy vs. Szaflarski online stream sledovat živě livestream

Turnaj Babilon MMA 19 bohužel v českých sportovních televizích neuvidíme. Přímý přenos bude dostupný na polském programu POLSAT. Livestream pak bude možné sledovat v aplikaci Ipla.TV. Další možností jsou pak samozřejmě i volně dostupné streamy, které naleznete na internetu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.