Bellator 263: Pitbull vs. McKee - informace a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bellator 263: Pitbull vs. McKee se koná už tuto sobotu 31. července od 23:55 našeho času. Hlavním fightem je titulová bitva dvou vynikajících bojovníků. Podívejte se na informace a návod ke sledování.

Patricio Pitbull bude obhajovat titul na Bellatoru 263 Foto: Profimedia

Bellator 263: Pitbull vs. McKee: informace a kurzy

Bellator 263 s hlavním titulovým zápasem ve featherweight divizi mezi Patriciem Pitbullem a AJem McKeem Jr. se koná už tuto sobotu 31. července. Bojovat se bude v americkém Los Angeles, čeští diváci tak kvůli posunu času uvidí všechny zápasy v noci ze soboty na neděli. Klikněte zde a vsaďte si na Bellator s bonusem zda registraci zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj Bellator 263: Pitbull vs. McKee nabídne velice zajímavý titulový zápas Patricio "Pitbull" Freire vs. A.J. "Mercenary" McKee Jr. Současný šampion Pitbull má aktuálně na kontě 7 výher a porazil například i Michaela Chandlera, který aktuálně působí v konkurenčním UFC. McKee se ovšem může pochlubit bilancí 17 výher a 0 porážek.

TIP Vítěz Patricio Pittbul Freire v kurzu 1,80 sipka Vsadit u Fortuny

Pitbull zvítězí

Tuhle titulovou bitvu by si tak neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. U bitev o šampionský pás vždy hrají velkou roli zkušenosti. Patricio "Pitbull" Freire má tak výraznou výhodu. Je totiž dvojnásobným šampionem Bellatoru a ve Featherweight divizi kraluje už od roku 2017. Na tiket proto patří výhra oblíbeného Pittbula.

Bellator 263: Pitbull vs. McKee program a výsledky / fight card a zápasy

Kompletní seznam nadcházejích MMA zápasů naleznete v programu níže. Na Bellatoru 263 je aktuálně potvrzený 1 titulový zápas. Složení fight card se ještě může měnit. Po skončení turnaje zde uvidíte i aktualizované výsledky.

Patricio Pitbull vs. AJ McKee Jr.
Mads Burnell vs. Emmanuel Sanchez
Usman Nurmagomedov vs. Manny Muro
Islam Mamedov vs. Brent Primus
Chris Gonzalez vs. Goiti Yamauchi
Vanessa Porto vs. Ilara Joanne
Gadzhi Rabadanov vs. Daniel Carey
Georgi Karakhanyan vs. Kiefer Crosbie
Brian Moore vs. Jordan Winski
Khasan Magomedsharipov vs. Jonathan Quiroz
Johnny Cisneros vs. Joshua Jones

Bellator 263: Pitbull vs. McKee livestream zdarma online a přímý přenos v TV

Livestream celého turnaje Bellator 263 bude možné sledovat hned několika způsoby. Stream bude dostupný v oficiální aplikaci Bellator a Prelims zápasy by měly být na Bellatoru 263 zdarma ve streamu na Youtube. Galavečer Bellator pak jako obvykle odvysílá i sportovní televize Nova Sport. Další možností je i sledování online streamu přes platformu Voyo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Strickland se představí v hlavním zápase už tuto sobotu

UFC Fight Night: Hall vs. Strickland - program a výsledky

Turnaj UFC Fight Night s hlavním zápasem ve střední váze mezi Hallem a Stricklandem se koná už tuto sobotu 31. července. Podívejte se na...