Bellator láká na skvěle obsazenou pyramidu polotěžké váhy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Velkou lahůdku si pro následující období připravila MMA organizace Bellator. Osmičlenná pyramida polotěžké váhy odstartuje v dubnu a je nabitá známými jménami!

INFO A DATUMPYRAMIDA, ZÁPASY A PAVOUK

Yoel Romero bude bojovat v Bellatoru Foto: Profimedia.cz

Bellator – pyramida polotěžké váhy: informace a datum

Organizace Bellator vytasila pořádně ostré lokty. Do světa vypustila zprávu o chystané pyramidě, která zvyšuje „tepovku“ už na papíře a její úvodní fighty budou k vidění 9. dubna 2021. Aktuální šampion polotěžké divize Vadim Nemkov, UFC veteráni Yoel Romero, Lyoto Machida, Anthony Johnson či hladový nováček Yagshimuradov i další. Tahle podívaná bude stát za to! Sleduj MMA turnaje živě ZDE a vsaď s bonusem za registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bellator MMA Light heavyweight World Grand Prix

Parádní show odšpuntují duely už 9. 4. a o týden později bude pokračovat zápasy, kdy se proti sobě postaví Nemkov vs. David a Johnson vs. Romero. Kolem nové akvizice Joela „Soldier of God“ Romera bylo přitom v roce 2020 po vyhazovu z organizace UFC pořádně rušno. I přes úvodní prognózy podepsala velezkušeného fightera nakonec právě organizace Bellator a účast v pyramidě zde bude zároveň jeho premiérou.

Rodák z Miami z posledních 5 duelů v UFC hned 4 prohrál. „Vaz“ mu definitivně zlomila třetí porážka v řadě od Israela Adesanyi. Ještě předtím nestačil na další zvučná jména Paula Costu a Roberta Whittekera. Jeho soupeř, rovněž dobře známý Anthony Rumble Johnson, nezápasil po odchodu z UFC od roku 2017. I pro něj bude tento zajímavý zápas debutem v Bellatoru. Celkový vítěz pyramidy bude znám v říjnu, kdy proběhne finále.

PYRAMIDA POLO-TĚŽKÉ VÁHY ORGANIZACE BELLATOR MMA
FINÁLE
?. 10. 2021 vs.
SEMIFINÁLE
?. 7. 2021 vs.
?. 7. 2021 vs.
ČTVRTFINÁLE
16. 4. 2021 Phil Davis vs. Vadim Nemkov
16. 4. 2021 Joel Romero vs. Anthony Johnson
9. 4. 2021 Ryan Bader vs. Lyoto Machida
9. 4. 2021 D. Yagshimuradov vs. Corey Anderson

Systém pyramidy nás už za nedlouho čeká i na domácí scéně v rámci projektu Oktagon Underground Last Man Standing. Na rozdíl od pyramidy v Bellatoru bude česko-slovenským postojářům patřit kompletně celý jeden galavečer, kdy se zároveň rozhodne o šampionovi.

Bellator má tento projekt úspěšně zažitý z minulosti, kdy tímto způsobem posbíral u fanoušků spoustu kladných bodů a jména v nadcházející pyramidě polotěžké váhy si opět říkají o velkou pozornost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Cris Cyborg je aktuálně šampionkou organizace Bellator

Organizace Bellator Fighting Championships MMA: informace

Organizace Bellator je druhou nejprestižnější MMA organizací na světě.🥈 Podívejte se na kompletní informace s přehledem šampionů.

Curtis Blaydes bude bojovat na UFC Fight Night

UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis fight card a datum

Odložený duel Curtise Blaydese 🧨 a Derricka Lewise uvidíme už tuto sobotu 20. února. ☀️ Podívejte se na informace, vypsané kurzy a návod...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...