Clash of the Stars 4: Kotlár vs. Huhu kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejznámější sekuriťák v Česku Jaroslav Kotlár jde znovu do boje. Na turnaji Clash of the Stars 4 poměří síly v kleci netradičních rozměrů s hromotlukem Lukášem "Huhu" Procházkou. Na co si v tomto souboji těžkých vah vsadit a kde zápas sledovat? Poradíme vám v článku.

Jaroslav Kotlár má před sebou další zápas v Clash of the Stars Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars Episode IV: Jaroslav „Kotlár Security“ Kotlár vs. Lukáš „Huhu“ Procházka datum a info

Tvrdé pěsti Jardy Kotlára budou létat ve stylu na nadcházejícím turnaji Clash of the Stars. Nekompromisní vyhazovač a majitel ochranky si 11. března v O2 Universum půjde pro svou první výhru v kleci. Proti němu se postaví Lukáš Huhu Procházka, který po odstoupení Abeho Charváta vzal tuto brutální výzvu jen pár hodin před turnajem. Potvrdí mezi fanoušky oblíbený Jarda Kotlár roli favorita?

Vsaďte si na Clash of the Stars 4 s parádním bonusem ZDE. Jednoduchá online registrace vám zabere jen několik minut a ihned poté se můžete těšit na celou řadu výhod, včetně sledování sportovních livestreamů.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lukáš Huhu Procházka vs. Jaroslav Kotlár kurzy, analýza a tip (MMA open, 3x3 min)

Jaroslav Kotlár jde na turnaji Clash of the Stars 4 do svého druhého MMA zápasu. V rámci své premiéry nestačil na konci října na Karlose Bendu, který ho nejprve poslal tvrdým direktem k zemi a následně uškrtil pomocí gilotiny. Neohrožený styl a ostré granáty v podání ambiciózního vyhazovače ovšem zanechaly velký dojem.

Teď přichází nová verze Jardy Kotlára, který se v přípravě zaměřuje na všechny aspekty boje pod dohledem hned dvou trenérů. Kotlár je i přes svou poněkud zavalitější postavu poměrně pohyblivým zápasníkem, což naznačil v prvním, hodně vyostřeném zápase. Pokud k tomu nyní přidá techniku a vylepší kardio, můžeme se od něj dočkat velkých věcí.

Laso už mu hodily i další organizace, včetně slovenské Fabriq MMA, kde by se měl v budoucnu také ukázat. Postava Jardy Kotlára přitahuje velkou pozornost, což souvisí nejen z jeho specifickým bojovým stylem, ale i nezaměnitelným úsměvem a sebevědomým vystupováním.

  • Novinka Clash of the Stars: Tento zápas proběhne ve čtvercové kleci 3x3 metry, kterou organizátoři pojmenovali klec strachu (bolesti). Vzhledem k malému prostoru bude pravděpodobně rozhodovat jedna přesně mířená rána, která má často u těžkých vah fatální následky.

Tomáš Charvát je další z řady známých youtuberů a tiktokerů, pro kterého byla účast v organizaci Clash of the Stars způsobem, jak otestovat své limity. S bojovými sporty má minimum zkušeností, nechybí mu ale odhodlání a touha čelit velké výzvě. Duel s Kotlárem měl být pro rodáka z jižní Moravy premiérou v MMA, nakonec k ní ale nedojde. Abeho den před turnajem postihli střevní potíže, což mu neumožní do zápasu nastoupit.

Organizátoři oslovili Lukáše Huhu Procházku, který na prvním galavečeru prohrál v boxerském zápase s Martinem Budínem, alias Budíkem. Do této výzvy jde ale neohroženě a s patřičným sebevědomím.

V tomto střetnutí může Huhu spíše překvapit, což se odráží i na sázkových kurzech. Sázkové kanceláře i fanoušci v zápase favorizují zkušenějšího Kotlára, jehož výhru posíláme na tiket i my.

TIP: Jaroslav Kotlár vyhraje, v kurzu 1,02 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Kotlár je jednoznačný favorit

Jak a kde zápas Huhu vs. Kotlár sledovat online v livestreamu? PPV, video, přímý přenos

Sázkové kurzy Kotlár vs. Charvat najdete u Fortuny ZDE. Přímý přenos tohoto utkání, které patří k největším tahákům turnaje CotS 4, je k dispozici na clashofthestars.tv. PPV stream vás vyjde na na částku okolo 200 Kč.

Livestream Clash of the Stars nikde jinde na internetu oficiálně nenajdete a přímý přenos v TV rovněž k dispozici nebude. Na YouTube se můžete podívat na doprovodné videomateriály, veřejné tréninky a oficiální vážení. S odstupem času zde najdete i highlighty z turnaje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

*️⃣ Kdy a kde sledovat Kotlár živě zdarma v Clash of the Stars?

Turnaj Clash of The Stars 4 se uskuteční 11. března v pražské hale O2 Universum. Zápas Jardy Kotlára s Abe Charvátem patří k největším lákadlům celého galavečera. Podrobnosti o livestreamu a kurzech najdete uvnitř článku.


Hodnocení zápasu KOTLÁR VS. HUHU: 9,1/10

  • Datum a místo konání: Sobota, 11. března, okolo 22:00, O2 Universum, Praha
  • Nabídka sázek: Na tento duel si můžete vsadit u sázkové kanceláře Fortuna
@fightlive.cz @Kotlár Security S.R.O je zpátky v @Clash of the Stars 🔥🔥🔥 #kotlar #kotlarsecurity #jaroslavkotlar #jardakotlar #clashofthestars4 ♬ původní zvuk - fightlive.cz

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 4 - tisková konference

CotS 4: Tiskovka měla vášnivou dohru. Vznikla nová aliance?

Zdá se, že někteří bojovníci čtvrtého turnaje Clash of the Stars taktizují už před zápasem. Bude mít vášeň v Duplexu vliv na výsledek...

Kazma by se v budoucnu mohl představit v ostrém zápase

Výzva je na stole! Schyluje se k mega duelu těžkých vah YouTube

Tenhle souboj by velmi pravděpodobně zbořil rekordy sledovanosti. A přitom nejde o žádné scifi, ale možný scénář. Na poli influencerů se...

Nová organizace Red Face

Na scéně je nová organizace Red Face. Disciplína vás překvapí

Počet tuzemských organizací se zase rozrůstá. Tentokrát jde ale o pořádný bizár. Česko bere útokem Red Face. Tady budou létat facky!...