Clash of the Stars 5: Karlos Benda vs. Diego Kotlár kurzy, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji Clash of the Stars: The champ is here dojde na mimořádně vyhrocený souboj mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem. Jak vůbec tento zápas vznikl, proč je kolem něj tolik emocí, a kdo je velkým kurzovým favoritem? Vše se dozvíte na následujících řádcích.

Zápas mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem je na ostří nože Foto: Facebook/Clash of the Stars

Clash of the Stars 5: Karlos Benda vs. Diego Kotlár MMA zápas, 3x3 min. (datum a čas)

Mezi youtuberem Karlosem Bendou a kontroverzním Diegem Kotlárem to už několik týdnů obrovsky vře. Vzájemný respekt v tomto případě rozhodně nehledejte, tihle dva se totiž bytostně nenávidí.

Nechutné urážky, lži a pomluvy jsou mezi nimi na denním pořádku. V sobotu 10. června (22:00) dostanou oba šanci vyříkat si to z očí do očí v kleci, odkud není úniku. Kdo odejde jako vítěz, a kdo jako poražený? Vsaďte si na Clash of the Stars 5 s bonusem za registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karlos Benda vs. Diego Kotlár (tip, analýza, věk, výška, trenéři)

Zápas Karlose Bendy s Diegem Kotlárem na turnaji Clash of the Stars 5 přitahuje obrovskou pozornost. Není divu. Fanoušky totiž zajímá, jak se nebojácný vyzyvatel a bývalý recidivista Diego Kotlár postaví k této velké sportovní, ale i životní výzvě. Sebevědomí má každopádně na rozdávání.

Diego se připravuje pod vedením trenéra Tomáše Polláka, který je na domácí scéně známou postavou. V rámci této spolupráce udělal téměř 170kilový těžkotonážník zajímavý progres, což už se ale nedá říci o jeho životosprávě a chování. Za opakované urážky a všemožné tahanice navíc musí trávit spoustu času na policejních výsleších a po úřadech, což jeho dalšímu MMA rozvoji určitě neprospívá. Zároveň se netají tím, že by si výkonem proti Bendovi rád vysloužil angažmá v organizaci Oktagon.

Pro 43letého Diega Kotlára půjde o premiéru v organizaci Clash of the Stars, zatímco Karlose Bendu čeká již třetí zápas. Bývalý kulturista a dnes známý influencer a youtuber se v posledním roce transformuje na MMA zápasníka, což ho podle vlastních slov ohromně naplňuje.

📌BILANCE
3x3 min., kategorie open (bez váhového limitu) ✅
Lokty a kolena povoleny ✅
KARLOS BENDA DIEGO KOTLÁR
1-1 -
112 kg, 31 let 170 kg, 43 let
Trenér: Petr Bartoněk Trenér: Tomáš Pollák

Vsaďte si na CLASH 5 s bonusem za registraci

Přijetí výzvy od Diega Kotlára mu ovšem značně zkomplikovalo život, neboť se jejich rivalita přenesla do osobní roviny. Na předzápasové tiskovce B4theclash si oba plánovali vše vyříkat pěkně od plic, což se poněkud minulo účinkem. Oba totiž trvají na své verzi celého příběhu, za kterou si skálopevně stojí.

Nic na tom nemění ani fakta, která Benda opakovaně předkládá. Diego Kotlár a jeho přívrženci opakovaně útočí na Bendovu rodinu a ten se snaží bránit. Tu pravou příležitost vrátit beztrestně svému sokovi vše i s úroky však dostane až v kleci. Pokud do ní ovšem Diego nastoupí.

TIP: Benda zvítězí, v kurzu 1,05 sipka Vsadit u Fortuny zde

Karlos Benda je obrovským favoritem

Karlos Benda dlouhodobě podstupuje vícefázové každodenní tréninky a navíc už ví, jaké to je stát v kleci. Při své premiéře sice nestačil na Filipa Roubíčka, ve druhém zápase ale zdemoloval v prvním kole Jardu Kotlára a srovnal svou bilanci v Clashi.

Během ročního trénování se navíc ve všech aspektech posunul, což je vidno z jeho tréninkových videí. Do tohoto utkání nastupuje jako jasný kurzový favorit, a pokud si sám nějakou nešťastnou náhodou neublíží, měl by Diega Kotlára ukončit po pár vteřinách boje.

Kde sledovat livestream Diego Kotlár vs. Karlos Benda online na Clash of the Stars 5? Přímý přenos

U sázkové kanceláře Fortuna najdete kurzy na všechny zápasy pátého galavečeru Clash of the Stars. Vstupenky přímo na místo do O2 Universum se vyprodali extrémně rychle, takže se opět očekává velká sledovanost.

Turnaj Clash of the Stars 5 živě online na internetu můžete sledovat pomocí placeného pay-per-view na clashofthestars.tv. Zápas mezi Bendou a Kotlárem patří k největším tahákům celé fight card. V televizi naopak tyto zápasy k dispozici nejsou. Na to, jak moc si jeden druhému nemohou přijít na jméno, se podívejte v následujícím videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaké jsou kurzy na zápas Karlos Benda vs. Diego Kotlár?

Kurzy na utkání Benda vs. Kotlár na turnaji Clash of the Stars 5 výrazně favorizují jednoho z bijců. Předzápasovou analýzu a info najdete v článku.

2️⃣ Je Diego Kotlár rodina s Jardou Kotlárem?

Ano, populárnější Jaroslav Kotlár je synovec Diega (Jana) Kotlára, ačkoliv se k němu zprvu vůbec nehlásil. Teď jsou však jedna ruka a Diego hrdě hlásí, že jde Bendovi oplatit porážku, kterou Jarda Kotlár naposledy utrpěl.


Hodnocení turnaje CLASH OF THE STARS 5: 7,2/10

  • Datum a místo konání: 10. června 2023, O2 Universum, Praha
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkové kanceláře Fortuna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Kluk s kamením byl v ráži

Kluk s kamením rozpoutal hotové peklo, zasahovat musela ochranka

V úterním díle B4THECLASH bylo zase pořádně rušno. Tentokrát se o výstřední momenty staral především Ondřej Untermüller, alias Kluk s...

Tadeáš Kuběnka nadával jak špaček

Tadeáš Kuběnka dštil oheň a síru tak, že zbledl i Le Sy

Pátému turnaji Clash of the Stars předchází jako už tradičně B4THECLASH, a tentokrát si do vlasů vjížděli Tadeáš Kuběnka a Daaanek.