Clash of the Stars 5: Matouš Kaluba vs Ladislav Gal kurzy, livestream a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pátý turnaj Clash of the Stars slibuje spoustu zábavy. Představí se i stálice organizace Matouš Kaluba, proti kterému nastoupí Ladislav Gal. Kdo má větší šance? Podívejte se na aktuální kurzy, na náš tip a zjistěte, kde zápas sledovat online.

Kaluba a Gal se utkají v kleci Foto: Facebook/Clash of the Stars

Clash of the Stars 5: Kaluba vs. Gal (MMA zápas) - datum, místo a další info

Matouš Kaluba je pro fanoušky Clash of the Stars známou tváří, tentokrát se v kleci tento temperamentní amatérský zápasník utká se svérázným TikTokerem Ladislavem Galem. Zúročí ostřílený Kaluba, pro kterého už půjde o třetí účast v řadě, své zkušenosti z předchozích zápasů, nebo ho Kukis porazí?

Vsaďte si na Clash of the Stars 5 s bonusem za registraci

Matouš Kaluba patří mezi ty zápasníky, kteří nejdou pro nadávku daleko, a kdykoli v jeho případě dojde na staredown, pokaždé nabídne divákům zábavnou podívanou. Nejspíš i právě díky jeho horké hlavě ho v Clash of the Stars vídáme už v podstatě pravidelně.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Proti němu bude debutovat TikToker Ladislav Gal, který už během tiskových konferencí ke Clash of the Stars 5 a B4THECLASH ukázal, že se také jen tak nedá a už v sobotu 10. června budeme v O2 Universum svědky toho, který z nich se bude moci chlubit vítězstvím.

Matouš Kaluba vs. Ladislav Gal: věk, výška, bilance, kurzy, analýza a tip

Matouš Kaluba v organizaci Clash of the Stars stihl zakusit jak vítězství, tak porážku. V říjnu minulého roku debutoval v turnaji Clash of the Stars: Room 3 Circle of Madness, kde nastoupil proti další známé tváři Max Greenovi, kterého porazil pomocí technického KO.

V dalším turnaji se stal Kaluba součástí souboje ve třech, takzvaného deathmatche, kde se znovu utkal s Max Greenem, k němu však přibyl ještě Kluk s kamením, který nakonec oba rivaly porazil, a tak Kaluba tentokrát prožíval prohru spolu s Max Greenem.

Teď Matouše uvidíme v tradičním zápasu jeden na jednoho s nováčkem organizace Ladislavem Galem, svérázným TikTokerem, který je odhodlaný vyhrát. Pánové mezi sebou mají nejeden nevyřešený spor, a to je pro ně silnou motivací: „Mně se moc nelíbilo, jak se chová k ženám... tak se jdu za ženy pomstít,“ pronesl například Ladislav „Kukis“ Gal na Kalubovo konto. „... Já se s tebou mazlit nebudu,“ vzkázal Kalubovi.

📌BILANCE a KURZ NA VÍTĚZE (FORTUNA)
Matouš Kaluba Ladislav Gal
1-1-0 (v-p-r) -
6.23 1.10

kurzy aktuální k 8. 6. 2023 (13:00)

Podle záběrů z Kdo s koho je zřejmé, že Kukis na Kalubu pilně trénuje a nenechává nic náhodě. Matouš Kaluba v něm však velkou hrozbu nevidí: „Kukísek je větší výzva (oproti Max Greenovi) akorát v tom, že váží o tři sta kilo víc.“

Podívejte se na divoký staredown Matouše Kaluby a Ladislava Gala:

aktuální k 8. 6. 2023 (12:00)

Matouš Kaluba má už na rozdíl od Ladislava Gala v Clash of the Stars leccos za sebou a měl by platit za toho zkušenějšího, přesto však sázkové kanceláře favorizují nováčka organizace Ladislava Gala. Kromě sázky na vítěze si můžete vsadit i na další okolnosti zápasu, například v kterém kolem souboj skončí nebo jakým způsobem.

TIP: Zápas bude trvat déle jak 1.5 kola v kurzu 2.31 ▷ Vsadit u Fortuny zde

Gal vs. Kaluba kurzy u Fortuny

Vzhledem k nevelkým zkušenostem obou zápasníků na poli MMA se zdá nepravděpodobné, že by zápas skončil KO, Matouš Kaluba už má ale na kontě jedno ukončení pomocí TKO. Vzhledem k tomu, že jde o Kalubův třetí zápas a Gal na druhé straně intenzivně trénuje, dá se předpokládat, že se budou v kleci chvilku oťukávat, než dojde (pokud vůbec) k předčasnému ukončení.

Jak a kde sledovat živě online přímý přenos (livestream) Kaluba vs. Gal a dalších zápasů Clash of the Stars 5?

Vstupenky na pátý turnaj Clash of the Stars se vyprodaly bleskovou rychlostí a těm, kdo si nestihli lístky koupit včas, už nezbývá nic jiného než sledovat turnaj pomocí PPV, které lze zakoupit na oficiálních stránkách organizace (clashofthestars.tv). Tam můžete zpětně zhlédnout i předchozí turnaje.

Spoustu zajímavých doplňujících videí najdete také na oficiálním youtubovém kanále organizace, kde jsou ke zhlédnutí kromě tiskových konferencí i mnohdy vyhrocené předzápasové rozhovory se zápasníky.

Podívejte se předzápasovou konfrontaci zápasníků v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem je na ostří nože

Clash of the Stars 5: Karlos Benda vs. Diego Kotlár kurzy, tip a livestream

Na turnaji Clash of the Stars: The champ is here dojde na mimořádně vyhrocený souboj ⚡ mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem. Vše se...

Tadeáše Veselého čeká zápas s Mawarem

„Dostane bití od amatéra,“ tvrdí vysmátý provokatér Veselý

V sobotu nás čeká již pátý turnaj bojové organizace Clash of the Stars a startovka opět nabízí mnoho nevídaných duelů, například souboj...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...