Clash of the Stars: datum, program a livestream, zápasy, informace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

První turnaj Clash of the Stars se koná už 22.1. od 19:00. Podívejte se na kompletní informace o galavečeru se zápasy influencerů a youtuberů. V článku naleznete kompletní program i návod na sledování livestreamu.

sipka INFORMACE O CLASH OF THE STARS 6 NAJDETE ZDE

Clash of the Stars je nová organizace, která přínáší zápasy influencerů Foto: Facebook/clashofthestars

Clash of the Stars 3 navazuje na předchozí úspěšné turnaje

Vzhledem k obrovské sledovanosti turnajů Clash of the Stars, oznámila organizace datum a místo konání v pořadí třetího galavečeru. Kontroverzní zápasy influencerů a internetových celebrit budou tentokrát k vidění 29. října v pražské hale Královka. Celý turnaj vyvrcholí dlouho očekávanou a vyostřenou bitvou mezi Alešem "Psychopatem" Bejrem a Filipem Grznárem.

Clash of the Stars výsledky 1. turnaje: Grznár, xholakys a Datel zvítězili

První profesionální duel v úvodu večera ovládla dvojice Brichta - Fajk. Konec fightu jsme viděli už po necelých 30 sekundách. V dalším zápase si první profi výhru připsal Lukáš "Luktuma" Tůma, který i přes velký váhový deificit zcela zdemoloval Tadeáše Veselého. Následně se v boxerském duelu radoval Budík, který Huhuovi nedal absolutně žádnou šanci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V dalším průběhu galavečera potvrdil roli velkého favorita Filip Grznár, který Psycho Michala ukončil v prvním kole. Vít Daněk předvedl jedinou submisi na turnaji a Honzi Michálek knockoutoval Martina Bindera. Největší překvapení galavečera si připsala Valérie "xholakys" Holáková, která na body porazila Silvii Dellai.

V hlavním zápase si pak vynikajícím výkonem připsal výhru na body Marek "Datel" Valášek. Jeho soupeř Dominik "Vercetti" Vršata ovšem předvedl solidní techniku i odlonost a za prohru se rozhodně nemusí stydět.

Clash of the Stars - informace, datum a místo konání 1. turnaje (zápasy influencerů)

Clash of the Stars je nová organizace, která se zaměřuje na zápasy influencerů a slavných osobností. První turnaj Clash of the Stars proběhne už 22. ledna od 19:00. Bojovat se bude v Českém Těšíně, bohužel bez účasti diváků. V hlavním zápase uvidíme souboj Marka "Datla" Valáška a Dominika "Vercettiho" Valáška. Klikněte zde a vsaďte si u Fortuny.

Velkou pozornost přitáhne i souboj pornoherečky Silvie Dellai s Valérií Horákovou, která je známá spíše pod přezdívkou xHolakys na platformě Only Fans. Rovněž v MMA zápase uvidíme i Filipa Grznára, který se střetne s Michalem "Psycho Michal" Peštukou.

Clash of the Stars kurzy a sázky - Grznár vs. Psycho Michal

Největším favoritem na celé kartě galavečeru Clash of the Stars 1 je Filip Grznár. Grznár poměrně nedávno jednoznačně porazil Jaroslava Olláha na turnaji I Am Fighter. Kontroverzní youtuber předvedl nad očekávání kvalitní výkon a po zásluze si připsal první knockout kariéry.

TIP Vítěz Filip Grznár v kurzu 1,16 sipka Vsadit u Fortuny

Grznár zvítězí

Právě zkušenosti budou hrát největší roli. Kontroverzní Filip Grznár má totiž na kontě už 3 profesionální zápasy. Pro Michala Peštuku se bude jednat o premiéru. Na tiket patří výhra favorita.

Clash of the Stars (Datel vs. Vercetti) program a výsledky, fight card, zápasy

Kompletní program zápasů na úvodní galavečer Clash of the Stars uvidíte v této přehledné fight card. Silvia Dellai s xHolakys se utkají v kickboxu. Martin Budín s Lukášem Procházkou budou bojovat v boxu. Ostatní zápasy jsou vypsané podle amatérských pravidel MMA. Pouze v hlavním fightu večera mezi Markem "Datlem Valáškem a Dominikem "Vercettim" Vyšatou jsou povoleny lokty.

CLASH OF THE STARS - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Marek "Datel" Valášek vs. Dominik "Vercetti" Vyšata
MMA
Silvia Dellai vs. Valérie "xHolakys" Holáková Kickbox
Jan "Honzi Michálek" Michálek vs. Martin "Bez Trika" Binder MMA
Daniel "Danny TvTwixx" Sonnleitner vs. Vít "Vitek z Fizistyle" Daněk MMA
Filip Grznár vs. Michal "Psycho Michal" Peštuka MMA
Martin "Budík" Budín vs. Lukáš "Huhu" Procházka Box
Lukáš "Luktuma" Tůma vs. Tadeáš Veselý MMA
Lukáš Fajk, Leo Brichta 2vs2 Team Fights MMA (1x10 min.)

Clash of the Stars livestream zdarma, sledovat online stream a cena PPV

Zápasy na Clash of the Stars bude možné sledovat pouze přes livestreamy online na internetu. Přímý přenos v televizi totiž dostupný nebude. Oficiální PPV stream poběží na webu clashofthestars.TV a cena za tento placený živý přenos je 7,99 eur.

Livestream Clash of the Stars zdarma ale možná bude dostupný i na Fortuna TV. Sázková kancelář je totiž jedním z hlavních partnerů celé akce a ve své live sekci nabízí i streamy fightů například z UFC, nebo KSW. Proto vám doporučujeme kontrolovat nabídku live streamů na Fortuna TV.

Clash of the Stars tiskovka (Datel vs. Vercetti, Dellai vs. xHolakys)

Organizace Clash of the Stars všechny bojovníky představila na tiskové konferenci, kde se do sebe velice ostře pouštěli právě aktéři hlavního zápasu Datel a Vercetti CG. Naopak například Silvie Dellai s Valérií Holákovou se spolu v přátelské atmosféře na pódiu dokonce objaly.

1️⃣ Kdy se koná Clash of the Stars?

Zápasy influencerů a youtuberů na Clash of the Stars uvidíme už 22. ledna 2022.

2️⃣ Kde bude možné sledovat Clash of the Stars v livestreamu?

Všechny zápasy na Clash of the Stars bude možné sledovat živě v livestreamu na internetu. Pro kompletní informace se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...