Contender Series: Martin Buday vs. Lorenzo Hood: datum a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Martin Buday v úterý v noci zabojuje o smlouvu v UFC. V Las Vegas se utká s Lorenzem Hoodem v Dana White's Contender Series. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování.

Martin Buday se stal šampionem Oktagonu, podaří se mu i získat smlouvu v americké UFC Foto: OKTAGON MMA

DWCS: Martin Buday dokázal zvítězit a vybojoval si smlouvu v UFC

Martin Buday vstoupil do souboje s Lorenzem Hoodem velice aktivně. Po celé první kolo dominoval a několik sekund před koncem kola v klinči u pletiva zasáhl kolenem soupeřovu hlavu a poslal ho k zemi. Rozhodčí zápas okamžitě ukončil a slovenský bojovník se mohl radovat z další výhry. Další radost navíc přišla i zanedlouho v podobě vysněné smlouvy. Slovensko má tak dalšího bojovníka v nejlepší MMA organizaci světa.

Contender Series: Martin Buday vs. Lorenzo Hood informace a kurzy

Martin Buday už v úterý 12. října zabojuje o smlouvu v americké UFC. Na turnaji Dana White's Contender Series se v Las Vegas utká s Lorenzem Hoodem. Buday ve svém posledním zápase ukončil Kamila Mindu a stal se šampionem Oktagonu. Podaří se mu i další velký krok? Začátek turnaje je naplánován na 02:00 ve středu našeho času. Klikněte zde a vsaďte si na Martina Budaye s bonusem za registraci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Šampion Oktagonu Martin Buday bude nastupovat do zápasu v Contender Series jako výrazný favorit. Devětadvacetiletý Slovák je totiž komplexním zápasníkem, který umí hrozit v postoji i na zemi. Lorenzo Hood je navíc náhradníkem, takže pro Budaye hraje i výrazně delší příprava. Na tiket proto patří vítězství Martina Budaye.

TIP Vítěz Martin Buday v kurzu 1,20 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Buday zvítězí

Contender Series: Martin Buday vs. Lorenzo Hood program a výsledky, fight card

Na Dana White's Contender Series se bojovníci utkávají o smlouvu v UFC. Samotná výhra sice stačit nemusí, nicméně vítězové se většinou do nejlepší organizace světa dostanou. Martin Buday se ukáže ve 4. zápase.

DW Contender Series Week 7 - program a výsledky
Bantamweight Christian Rodriguez vs. Reyes Cortez
Heavyweight Martin Buday vs. Lorenzo Hood
Flyweight Jake Hadley vs. Mitch Raposo
Lightweight Chris Duncan vs. Slava Borshchev
Women's Flyweight Maria Silva vs. Kathryn Paprocki

Kde sledovat zápas Martina Budaye o smlouvu v UFC? Livestream zdarma online živě a přenos v TV

Fight Martina Budaye s Lorenzem Hoodem bude možné sledovat prostřednictvím livestreamu přes UFC Fight Pass. Měsíční přístup vyjde na necelých 10 eur. V českých sportovních televizích přímý přenos s největší pravděpodobností nebude. Živě celý Dana White's Contender Series odvysílá ESPN+. K dispozici budou jako obvykle i volně dostupné live streamy zdarma. U těchto online přenosů je ovšem potřeba počítat s horší kvalitou obrazu. Rovněž doporučujeme kontrolovat nabídku streamů na Tipsport TV, kde naleznete všechny UFC turnaje živě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slovenský zápasník Martin Buday

Martin Buday - životopis a kariéra MMA zápasníka

Slovenský fighter Martin Buday ⭐ je bývalý šampion organizace Oktagon MMA a historicky druhý Slovák, který se probojoval do prestižní UFC....