Contender Series: Peňáz vs. Dumas - datum, kurzy a livestream

Matěj Peňáz zabojuje o smlouvu v UFC. V rámci projektu Dana White’s Contender Series mu stojí v cestě typologicky velmi podobný Sedriques Dumas. Zápasové info se dočtete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Matěj Peňáz bohužel nestačil na Sedriquese Dumase a už po necelé minutě zápasu odklepal gilotinu v postoji. Video a průběh utkání najdete zde

Matěj Peňáz má před sebou životní šanci Foto: OKTAGON MMA

Dana White’s Contender Series: Matěj Peňáz vs. Sedriques Dumas – informace

Už jen poslední krok dělí Matěje Peňáze od angažmá ve slavné UFC. V noci z úterý na středu okolo 3:00 se pokusí svým výkonem přesvědčit prezidenta Daneu Whitea, že právě on mezi vybranou elitu patří. Potvrdí český bijec roli favorita a vyslouží si smlouvu v nejlepší MMA organizaci planety? Vsaďte si UFC s bonusem za registraci ZDE

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

Boj o smlouvu v UFC: Dumas vs. Peňáz kurzy, analýza, tip

Matěj Peňáz si díky úspěšnému působení v organizaci Oktagon vysloužil pozvánku do Dana White‘s Contender Series. Vytáhlý bojovník se MMA plnohodnotně věnuje teprve 2 roky, přesto po skvělých výkonech dostává šanci porvat se o smlouvu s UFC.

Bývalý zápasník Glory a svěřenec Andrého Reinderse se momentálně pyšní profi rekordem 6-0, přičemž 5 soupeřů ukončil na KO/TKO před limitem. „Money“ udělal v poslední době obrovský progres v práci na zemi, což z něj pomalu ale jistě dělá komplexního zápasníka. Za sebou má i náročný kemp ve vyhlášeném švédském All Stars Gymu, kde trénoval po boku Khamzata Chimaeva, Alexandera Gustafssona a dalších TOP borců. Největší Peňázovou doménou je vynikající postoj, kde i díky svým dlouhým pažím knokautuje jednoho soupeře za druhým.

Sedriques Dumas je 27letý Američan, který toho má s Peňázem hodně společného. Kromě stejné výšky 190 centimetrů, ani on dosud v profesionální kleci nepoznal hořkost porážky a v jeho statistikách rovněž svítí 6 zelených políček. Dodejme, že mezi amatéry si připsal 8 výher a 1 porážku.

Také Dumas v zápasech spoléhá na svůj postoj, což by českému borcovi mělo sedět. Tento souboj bude o tom, čí úder, jako první najde svůj cíl, neboť oba disponují KO úderem. Matěj Peňáz je však daleko zkušenějším strikerem a je velká šance, aby si v tomto utkání připsal vítězství.

TIP: Matěj Peňáz vyhraje, v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Matěj Peňáz jde do zápasu v roli velkého favorita

Contender Series 2022: Week 6 - fight card a výsledky

Na tomto turnaji uvidíme opět 5 soubojů. Dobrou zprávou je, že po slabší úvodu roku, v poslední době White rozdává smlouvy jako na "běžícím páse". Matěj Peňáz má tedy všechny předpoklady, aby si on vysloužil vysněný kontrakt.

CONTENDER SERIES WEEK 6
Welterweight Yusaku Kinoshita (TKO) vs. José Henrique
Middleweight Matěj Peňáz vs. Sedriques Dumas (submise)
Lightweight Rodrigo Lidio vs. Mateusz Rebecki (submise)
Strawweight Viktoriya Dudakova (body) vs. Maria Silva
Featherweight Alex Morgan vs. Blake Bilder (submise)

Kdy a kde sledovat bitvu o UFC: Dumas vs. Peňáz živě online? Livestream

Turnaje DWCS zpravidla vysílá stanice ESPN+ a podívat se na boj Matěje Peňáze o UFC smlouvu můžete i skrze placené PPV UFC Fight Pass. Žádná z tuzemských televizních stanic tyto zápasy bohužel nenabízí a tak je teoretickou možností některý z online livestreamů na internetu. Na dostupnost a kvalitu obrazu se však nelze spolehnout.

Některé zápasy bývají s odstupem umístěny na oficiální YouTube kanál. Případné další informace ohledně livestreamu na tento duel přineseme na tomto místě. Na poslední Peňázův zápas se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy má Matěj Peňáz dnes zápas o smlouvu s UFC?

Matěj Peňáz se utká o smlouvu s UFC se Sedriquesem Dumasem v noci z úterý na středu okolo 3:00. Analýzu a sázkový tip najdete uvnitř článku

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Eye poke je poměrně častým porušením MMA pravidel

Co je eye poke a jak často k němu dochází – VIDEO

Eye poke, neboli píchnutí do oka soupeře, je zakázanou MMA technikou ⛔, která je ale v zápasech poměrně často k vidění. V tomto článku si...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.